Haberler

Hayatını Kaybeden Barış Akarsu'nun 12 Yıl Sonra Yeni Albümü Çıkıyor

Güncelleme:

Yıllar önce aramızdan ayrılan ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun kuzeni Serkan Kökdemir, hayatını kaybeden şarkıcının yeni bir albümünü çıkaracaklarını duyurdu.

Barış Akarsu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kökdemir, OnurAkayMedya'ya röportaj verdi. Aynı zamanda 2007 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun kuzeni olan Kökdemir, Akarsu hayranlarını sevindirecek açıklamalar yaptı.

12 YIL SONRA YENİ ALBÜM

Akarsu'nun demo olarak bir kayıt cihazına sadece gitarı ile seslendirdiği, kimsenin daha önce bilmediği ve duymadığı şarkı kayıtları olduğunu açıklayan Kökdemir, "12 yıl sonra yeni bir albümü çıkıyor. Büyük ses getireceğiz. Albüm için iyi bir müzik şirketi arayışı içerisindeyiz. Eğer güvenebileceğimiz iyi bir yapımcı ve senarist bulabilirsek hayatını anlatan güzel bir film için de start vereceğiz" dedi.

Hayatını Kaybeden Barış Akarsu'nun 12 Yıl Sonra Yeni Albümü Çıkıyor

"GERÇEK ANLAMDA BİZİ ÜZDÜ"

2007 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun, kız arkadaşıyla tartışırken kaza yaptığını geçtiğimiz günlerde canlı yayında açıklayan Deha Bilimlier'e tepki gösteren Kökdemir, "Bu konu bizi Akarsu ailesi olarak çok üzdü. Aslında Deha Bey konuşmanın başlarında çok güzel şeyler söyleyerek abimi anıyordu ama daha sonra yaptığı bu sansasyonel açıklama gerçek anlamda bizi üzdü" ifadelerini kullandı.

Hayatını Kaybeden Barış Akarsu'nun 12 Yıl Sonra Yeni Albümü Çıkıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Akarsu Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

ANGARALI:

adam ölmüş ne albümü desene üzerinden reklam yapıp para kazanacağım adamın ruhunu bari huzursuz etmeyin

7
4
yanıtYanıtla
SEYFULLAH EMMİ:

Ölünün üzerinden kazanç sağlama peşindeler.

7
3
yanıtYanıtla
kafa:

Ulan mezarında bari rahat bırakın rantçılar sizi

9
1
yanıtYanıtla
Domuz avcisi:

Sevgili Baris Allah rahmet etsin

8
1
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Rahmetli şu an hesap veriyor neymiş adam albüm çıkarıyormuş bu kadarmı gavur oldunuzlan ölüler dua bekler albüm değil bazı imansızlar hemen atlarlar nerden biliyorsun hesap verdiğini diye lan bizde vereceğiz o hesabı o kadar

2
7
yanıtYanıtla
Kemal Erdoğan:

hadi ordan dübük ölüye duanın ne faydası var hayatta ne yaşamışsa günahı sevabı o kadardır.

yanıt0
yanıt1
Mezar Bekçisi:

barış öbür tarafa ne götürdü bilen varmı..?

6
2
yanıtYanıtla
Sınaypır:

Mezar bekçisi olan sensin, sen anlat da bilek.

yanıt0
yanıt0
DÜRBÜNLÜ:

DÜRBÜNLÜ

yanıt0
yanıt0
...?:

Sanatçıların trafik kaza geçirip ölmelerini şaibeli buluyorum. Buna Kıvırcık Ali''de dahildir. Rahmetli Barış Akarsu''nun ''Kimdir O'' video klibini youtubtan izleyin kime mesaj verdiğini anlarsınız. Geniş kitlelere ulaşabilen sanatçılar emperyalistlerin aleyhine bir faaliyette bulunduklarında ya fiziken ya da gündemden düşürülerek unutturrlar.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title