Haberler

Hande Erçel ile havalimanında görüntülenen Hakan Sabancı'dan muhabire tepki: Her seferinde seninle konuşacak mıyız?

Güncelleme:

Cannes Film Festivali'ne giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı, havalimanında görüntülendi. Oy kullanmak için döndüklerini söyleyen çiftten Erçel soruları yanıtlarken Sabancı da sürekli görüntülenmek rahatsız olduğunu belirterek "Her seferinde seninle böyle konuşacak mıyız? Ben artık biraz rahatsız olmaya başladım" dedi. Sabancı'nın tepkisiyle neye uğradığını şaşıran Hande Erçel'in şaşkınlığı ise yüzüne yansıdı.

Bir markanın davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne giden Hande Erçel, etkinlik kapsamında düzenlenen AmfAR davetine sevgilisi Hakan Sabancı ile katıldı. Birlikte kamera karşısına geçerek pozlar veren çift, dün Türkiye'ye döndü. Oy kullanmak için erken dönen çift, havalimanında görüntülendi.

YORGUNLUĞU YÜZÜNE YANSIDI

Gazete Magazin ekibi tarafından görüntülenen Hande Erçel, çok yoğun bir hafta geçirdiğini ve bu yüzden de çok yorgun olduğunu belirterek "Çok güzel bir işbirliği için gittim. Çok keyifliydi, sonrasında da beraberdik" dedi. Güzel oyuncunun dağınık saçları ve makyajsız hali dikkat çekti.

Hande Erçel ile havalimanında görüntülenen Hakan Sabancı'dan muhabire tepki: Her seferinde seninle konuşacak mıyız?

HAKAN SABANCI GÖRÜNTÜLENMEKTEN RAHATSIZ OLDU

Daha önce de birkaç kez tatil dönüşü havalimanında görüntülenen çiftten Hakan Sabancı, bu durumdan rahatsız olduğunu belirterek "Güzeldi, keyifliydi. Seçim için döndük. Her seferinde seninle böyle konuşacak mıyız? Her seferinde havalimanında aynı görüntü biraz komik olmaya başlıyor. Ben artık biraz rahatsız olmaya başladım" diyerek tepki gösterdi. Erçel'in o anlardaki şaşkınlığı ise yüzüne yansıdı.

Yakın bir zaman önce aşk yaşamaya başlayan Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in ilişkileri bir tatil dönüşü havalimanında görüntülenmeleriyle belgelenmişti. Çift daha sonra birkaç kez daha havalimanında kamera karşısına geçmişti.

Hande Erçel ile havalimanında görüntülenen Hakan Sabancı'dan muhabire tepki: Her seferinde seninle konuşacak mıyız?

Hande Erçel ile havalimanında görüntülenen Hakan Sabancı'dan muhabire tepki: Her seferinde seninle konuşacak mıyız?

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Film Festivali Hakan Sabancı Hande Erçel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (4)

Seray Mert:

Soyadın ve yanındaki ünlü hanım olmasa kimse de seninle konuşmaya meraklı değildir emin ol.

165
7
yanıtYanıtla
Doğan Sungur:

Midem bulanıyor bu türlerden.

162
7
yanıtYanıtla
Lale:

Habire sevgili değiştiriyor

5
0
yanıtYanıtla
Lale:

Ya bu kadın habire sevgili değiştiriyor bu kadar olmazki madem dünya guzelisin göster kendini ama böyle sevgili değiştirerek değil vazgeçilmez olarak goster medya şişmeleri sizi...

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title