Haberler

Hamdi Alkan'ın Kızı, Yeni Yıla İsveçli Sevgilisiyle Girdi

Güncelleme:

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, 2018 yılına daha önce bir erkekle öpüşme görüntüleri ortaya çıkan İsveçli sevgilisi Anton Turkalj ile girdi.

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yeni yılı İsveçli sevgilisi Anton Turkalj ile kutladı. Arkadaşları ile birlikte yemek yiyen çift, gecenin fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

"YENİ YILA MÜKEMMEL İNSANLARLA GİRİYORUM"

Zeynep Alkan fotoğrafların altına "Bir yılı daha geride bıraktık ve bu yeni yıla 'ailem' demekten gurur duyduğum ve çok önemsediğim bu mükemmel insanlarla giriyorum. Enerji dolu, harika bir yıl olacak hepimiz için..." notunu düştü.


HAMDİ ALKAN ONAY VERMİŞTİ

Kızı Zeynep Alkan'ın İsveçli sevgilisinin bir erkekle öpüştüğü fotoğraflarla ilgili konuşan Hamdi Alkan, "Kızım onu tanımadan önce esprisine yapılmış bir şey. 10 numara çocuk, o mutluysa ben ne yapayım?" açıklamasını yaptı.







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Alkan Hamdi Alkan Instagram Magazin Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

500

Yorumlar (36)

KERİM ABDUL CABBAR:

DİYANET İŞLERİ 9500 kiş alacakmış. Benim vergimden bu adamlara verilecek maaş zehir zıkkım olsun. Bir adamının bu ülkeye ne katkısı var, üretime ne katkısı varki gereksiz yere 9500 kişiye maaş verilecek. Allah cezanızı versin. Herkes kendi dinini kendi yaşasın

23
23
yanıtYanıtla
Faruk:

sanki genel merkeze alıyorlar. camiye atanan imamlar da diyanet personeli.

yanıt4
yanıt7
ÇAKICI:

Sen ne üretipte vergi veriyorsun acaba?

yanıt5
yanıt8
gökhan:

herkes kendi dinini yaşıyor zaten. sen vergini vereceksin. sıkıyorsa vermede görelim.

yanıt6
yanıt5
HADİ MOSKOVAYA:

KERİM, TÜRKİYENİN ? MÜSLÜMAN. . SEN EĞER VERGİ VERMEK İSTEMİYORSAN GİT DEFOL BAŞKA DEVLETE SIĞIN!!SEN BAŞKA BİR DİNDEN İSEN O ZAMAN BU ÜLKEDE SENİ KISITLAYAN YOK. . . SEN DE İSTEDİĞİN İBADETHANEYE GİDEBİLİRSİN!!HEM KİLİSELER HEM DE SİNAGOGLAR TÜRKİYEDE BOLDUR. . EĞER DİNSİZ İSEN O ZAMAN BOL BOL DARWIN KİTAPLARINI OKU!!

yanıt5
yanıt6
Bir Yiğido:

senin maaşın da o adamların vergisinden alınıp ödeniyor, çünkü dil uzattığın o adamlar da vergi ödüyor. . TÜRKİYE''de vergi ödeyen bir sen misin ?? bu ülkede herkes bir bir vergi ödüyor. . Bu ülkede ezanlar susmayacak !!!

yanıt7
yanıt3
Adınızı Yazın:

TOPLUM NE HALE GELMİŞ YA YAZIK BİRİ BELKİ MÜSLÜMAN EDER DİYOR YA ARKADAS ELİN ADAMI DAHA HAYALI DURUYOR BOLE Mİ MUSLUMANIM DİYOR YAZIK COK YAZIK

18
3
yanıtYanıtla
ebru:

kız çok güzelmiş .

2
16
yanıtYanıtla
aşk:

helal olsun kız sana sakallı kel göbekli degil. 10 numara. kıvançı siler atar

7
10
yanıtYanıtla
ref:

Cocuk tecavüzcülerine istirmarcılarına vahşice kadın cinayetlerine ses cıkaramayanlar hırsıza calıyor ama diyerek tecavüze bir kreden birşey olaz diyerek arka cıkanlar burada ahlak dersi verir artık halbuki masum bir poz gectiğimiz yıl her güne neredeyse bir kadın cinayeti vardı neyse neysee iranda millet mollalar türkiyeye diye bağırıyor

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title