Haberler

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

Güncelleme:

Verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın oyuncu kızı Zeynep Alkan, bu sefer de Instagram hesabından mini elbisesiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve dikkat çeken tavırlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın göğüs dekolteli mini elbiseli pozlarına beğeni yağdı.

CAM KENARINDA CESUR POZLAR VERDİ

Eğitimine yurt dışında devam eden ve geçtiğimiz aylarda sinema filmi Kırk Yalan'da rol alan Zeynep Alkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün sırt dekolteli elbisesiyle poz veren Alkan, bu sefer de göğüs dekolteli mini elbisesiyle cam kenarında poz verdi.

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

İÇ ÇAMAŞIRINI GÖSTERMİŞTİ

Instagram hesabında 538 bin takipçisi bulunan 21 yaşındaki güzel oyuncu, Youtube'da katıldığı "Doğruluk mu Cesaret mi" programında gelen "İç çamaşırın ne renk?" sorusunu, ayağa kalkıp iç çamaşırını göstermişti.

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Hataylı olan Zeynep, Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızıdır. Zeynep'in Ayşe adında bir kız kardeşi bulunuyor. 12 yaşındayken bazı tiyatro oyunlarında rol alan Zeynep Alkan, 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı viyola eğitimi aldı. Alkan hayatına eğitimi tamamlamak için gittiği yurt dışında geçiriyor.

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

Hamdi Alkan'ın kızı, Instagram hesabından cesur mini elbiseli pozlarını paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Zeynep Alkan Hamdi Alkan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (46)

gul:

allah sonumuzu hayir etsin.imandan uzaklasiyor milet.su hale bak heryeri acik utanma arlanma yok cusss

23
7
yanıtYanıtla
Mahmut özgil:

Dunyaanin civisi cikmis gercekten...

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

COK KOMİKSİNİZ BUMU GÜZEL

19
6
yanıtYanıtla
MÜLAYİM:

Elinin altında güzel varsa göster , biz değerlendirme yapalım . . .

yanıt4
yanıt5
Neco:

Bayansan, kıskanç bir Kezbansındır, yok erkeksen güzelden anlamıyorsundur.

yanıt7
yanıt8
ÇUKUROVALI:

Ağzının tadını biliyorsun NECO. . . Gözleri yeter be

yanıt8
yanıt8
Neco:

Çukurovalı, :)))))))))))

yanıt2
yanıt3
ASIL MEVZU BU:

Ne kadar çabalasan da güzel değilsin canım. Ama yine de kadın olduğun için şanslısın çünkü biz erkekler size düşkünüz. O yüzden en çirkinlerinizin bile bir sürü talibi var. Yani asıl olay bu.

16
2
yanıtYanıtla
eyrabbim kimseye evladiyla imtihan etme:

okadar gaz cikarirsan cikara cikara en sonunda necis cikardin gaZzzzmmmmaaaannnn yaptigini gordunmu bak millet neker yaziyor

14
1
yanıtYanıtla
Adimi Yazmam:

Allah erkek kullari icin ne harikalar yaratmis. Ey Allahim verdigin bu nimetler bu güzellikler icin sana minnettarim.

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title