Haberler

Halil Sezai ve Arkadaşları Gürültü Yapınca Otelden Kovuldu

Güncelleme:

Halil Sezai ve arkadaşları, Kıbrıs'ta bir otel odasında gürültü yapınca yönetim tarafından otelden çıkarıldı.

Halil Sezai, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı bir otelde çok gürültü yaptıkları gerekçesiyle otelden çıkarıldı. Köşe yazarı Ali Eyüboğlu, Halil Sezai ve arkadaşlarının başına gelenleri bugünkü köşesine taşıdı. Şarkıcı Halil Sezai ve beraberindeki dört erkek arkadaşı, iki oda tutup, Kuzey Kıbrıs'ta otel zinciri olan grubun Girne'deki oteline yerleşti.

TUTANAK TUTULDU

Pazar günü 12.00 sularında aynı otelde konaklayan müşteriler, resepsiyonu arayıp odalardan birinden yükselen seslerden yana şikâyetini dile getirdi.

Otel görevlileri kata, 'gürültünün kaynağı oda'ya çıktıklarında taraflar arasında sadece tartışma değil, kavga da olduğunu saptadı. Tarafların sakinleştirilmesinden sonra görevliler, 'zarar ziyan' tespiti yaptı ve hasar gören eşyaları tutanak altına aldı.

YAVUZ BİNGÖL ARAYA GİRDİ

Otel yönetimi durumu holdingin patronuna bildirdi. Hafta sonu nedeniyle bütün odaları dolu olan otelin patronu, diğer müşterilerin huzuru için Halil Sezai ve arkadaşlarının otelden çıkarılmasını istedi. Otel yöneticileri de patron talimatını yerine getirmek için Sezai ve arkadaşlarından otelden ayrılmaları gerektiğini iletti.

Parasını ödedikleri odada kalma haklarının olduğunu söyleyen beş kişi bu talebi reddetti. Otel yöneticileriyle huzursuzluk çıkaran müşteriler arasındaki tartışma uzayınca o sırada orada bulunan şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl araya girdi. Sezai ve arkadaşları, Bingöl'ün aracılığıyla otelden ayrılmayı kabul etti.

ÖĞLEDEN SONRA AYRILDILAR

Halil Sezai ve dört arkadaşı öğleden sonra otelden ayrılırken, Kuzey Kıbrıs'ın ünlü otel ve casino zincirlerinin sahibi, yöneticilerine söz konusu beş kişinin bundan böyle hiçbir oteline alınmaması talimatı verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ali Eyüboğlu Yavuz Bingöl Halil Sezai Kıbrıs Magazin Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500

Yorumlar (11)

HakkilmobilWeb@haberler.com:

Bu Halil Sezai Ahlak dan yoksun oynadigi flimleri kotu fuhus icerikli depresyonlu imandan uzak elinden icki sisesi dusmuyor.Bulgaristanda kimse yuzune bakmazken ulkemize gelip tobe birde isyan etmis ataeistlik suc bizde bunlar gibisini alip yuz veriyoruz

21
2
yanıtYanıtla
Gerisizekalı-mobilWeb@haberler.com:

Zıbidi terbiyesiz sen misin lan bizim insanımıza örnek olacak. Alkol ve uyuşturucu içerek Şarkıları yaZıyon seni bu ülkede el üstünde tutanlara yüzlerine tükürmek isterim.

15
3
yanıtYanıtla
erdal (Korkusuz Asker):

merak ettiğim ne yapıyorlardı acaba :D

11
0
yanıtYanıtla
tuafanMobil-ANDROID:

bu normal icki icersen alacagi ici bos insanlar

6
2
yanıtYanıtla
ozgemobilWeb@haberler.com:

Halil sezai fani olarak bu gibi sozlerinizden rahatsiz oluyorum insanlarin ne dini ne de yaptigi is hareket kimseyi ilgilendirmez eger birisinde bir sorun ariyosaniz once jendinize bakin kisilik problemi olan insanlar...

2
4
yanıtYanıtla
HEYT BE:

KOVULACAK KADAR SES CIKARDIGINA INANAMIYORUM İSYAAAANNNNNNNNNNNN

3
0
yanıtYanıtla
ben da:

aşkıtommmmmm

0
3
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

TİP BİR ADAM NORMALDİR.

1
2
yanıtYanıtla
çetin kaya:

kendini fasülye gibi nimetten sayan birisi bu haber yapmaya değermi yahu haber ararken bu çıkıyor burada girmeyeceğim bu habere en sonunda

1
1
yanıtYanıtla
urfali:

yavuz olduyu yerde uyuzda olur oteldende kovulur demeki sezayi daha unlu olmamis ve fazla unlu olmus esasinda o tur insanlari otele deyil inlere dikmak lazim

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title