Haberler

Hakan Ural'dan Eski Eşi Sibel Can'a Bir Garip Övgü: Eşek Gibi Çalışır

Güncelleme:

Hakan Ural, konuk olduğu programda özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Eski eşi Sibel Can için de yorum yapan Ural, "Afedersin eşek gibi çalışır" ifadelerini kullandı.

"Gel Konuşalım" programıyla seyirci karşısına çıkan Hakan Ural, hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlattı. Ural röportajında eski eşi Sibel Can hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"SİBEL'LE EVLENDİĞİMDE ÇOCUKTUM"

Çocukken para kazanmak için ayakkabı boyacılığı yapan, elektrikçide çalışan ve su satan Hakan Ural, "Hayatta en zevk aldığın iş neydi?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Ben aslında oyunculuğu çok sevdim de çok sıkıntı yaşadım. Tam oyunculuğa başladım, keyif alıyorum, çok da iltifat alıyorum, teveccüh görüyorum, derken Sibel'le (Can) evlendim. 19 yaşındaydım. Sibel 17 yaşındaydı. "

"ÇOCUKLARIMA İZİN VERMEM"

"Şimdi Melisa ve Engincan bana 'Evleneceğim' dese 'Durun daha çocuksunuz' derim. Ben onlardan 7 yaş küçüktüm. Nasıl çocukmuşum... O sorumluluğu o yaşta taşımaya kalkıyorsun, şöhretle beraber. Bu yaşta bile şöhrete taşınması zor derler. Hem onu, hem evliliği taşımaya çalışıyoruz hem de çocuğuz. O yüzden hiçbir zaman gerektiği kadar farkındalığımız olmadı sahip olduklarımızla alakalı. Yoksa ben mesleğimi çok seviyordum."

"SİBEL'DE ALKOL, SİGARA, GECE HAYATI, KUMAR, LÜKS YOK"

Ural, eski eşi Sibel Can'ın en sevdiği huyu sorulunca şöyle dedi: "Anneliğini çok severim. Sevdiği insanlara karşı fedakar bir insandır. Hâlâ öyle. Hâlâ afedersin eşek gibi çalışır. Sen Sibel'i hiç gece hayatında duydun mu? Çalışır, evine gider. Peki gelirini ne yapar? Çoluğuna, çocuğuna, sevdiklerine bakar. Söylemez de. Bir tek kendi ailesi değil, çalışanlarının bile ailelerine bakar. Sibel'de alkol yok, sigara yok, gece hayatı yok, kumar oynamaz, lüksü yok. 16 yaşından beri çalışıyor. Ne oluyor bu para? Sevdiklerine harcıyor. Hayır da yapar. Hatta anormal hayır yapar. Okul yaptı, hastane yaptı. Bu arada insanların duymadığı hayırları da var. Söylemez çünkü. Maneviyatı olan bir kız. O yönü Allah için takdire şayan."

"ENGİNCAN KABUL ETMİYOR AMA BANA BENZİYOR"

Hakan Ural, programın "Doğru-Yanlış" bölümünde Emre Saygı'nın okuduğu "Oğlum Engincan'ın bana çok benzediğini, hatta bir kopyam olduğunu düşündüğüm zamanlar vardır" cümlesine "doğru" kartını göstererek yanıt verdi: "O kabul etmiyor ama doğrudur. Jest ve mimikleri tamamen ben ama o kabul etmiyor. Benim daha gelişmiş modelim tabii ki. Bizim kasa eskidi."

Kaynak: Bültenler / Magazin

Selçuk Ural Emre Saygı Hakan Ural Sibel Can Magazin Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (16)

CCC40CCC:

AYRILMIŞ OLABİLİRSİN HAKAN YİNEDE BENZETMEN ÇOK ŞIK OLMAMIŞ

7
3
yanıtYanıtla
zebani:

eşekler mazlum, cefakar hayvanlardır; şahsen çok severim !

8
1
yanıtYanıtla
Realist:

Hı hı, görüyoruz Hakan’cım, nasıl çalıştığı belli...

7
1
yanıtYanıtla
Geçmiş olsun:

LÜKS YOK MU EVİNDEKİ KUAFÖR SALONU NE OLACAK PEKİ KAÇIMIZIN EVİNDE KUAFÖR VAR

5
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

lüks yok mu fransa ve miami deki evi diyorum sadece

5
3
yanıtYanıtla
!!!!!:

lüksten bahsetmiyor. içkisi , gece hayatı yok diyor

yanıt0
yanıt0
cosmos:

karının en güzel zamanlarda tadını aldın porsudu artık

2
6
yanıtYanıtla
CONI:

oglun askerlik yapsin once birbir konusmayi biliyonuz tv de sibel can afrine gitti birde.

4
2
yanıtYanıtla
O kadar ki:

Bin üstüne vur kırbacı

3
3
yanıtYanıtla
Ailesine küfretmiş:

Oğulları da eşoğlueşek gibi mi

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title