Haberler

Hakan Ural'dan tartışma yaratan sözler: Z kuşağı oy kullanmamalı

Güncelleme:

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, Z kuşağına yönelik yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Ural, "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence" dedi. Ural'ın bu sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Yorumculuğunu yaptığı"Neler Oluyor Hayatta" isimli programda "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" başlığıyla yapılan bir sokak röportajını değerlendiren Hakan Ural, Z kuşağının oy kullanmaması gerektiğini söyledi.

"RİCA EDİYORUM FARKINDALIK YOKSA OY KULLANMASINLAR"

Hakan Ural canlı yayında konuyla ilgili şunları söyledi; "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, ideololojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence."

Hakan Ural'dan canlı yayında dikkat çeken sözler: Siyasetle alakası olamayanlar oy kullanmasın

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Hakan Ural Siyaset Kanal D Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (25)

Furkan Öztürk Öztürk:

Esas senin gibi asker kaçakları oy kullanmamalı...

284
25
yanıtYanıtla
corci:

askerliğini bile yapmamış (yapamamış demiyorum) birinin, vatan konusunda atıp tutması ne kadar doğru

265
29
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

bu şimdi çok komik oldu CORCİM!!!

yanıt6
yanıt7
Emin Alıç:

Kimin oy vereceğine sen mi karar vereceksin magazin sunucusu

188
30
yanıtYanıtla
Cevap :

Senin gibi müsveddelerinde kullanmaması gerek ona bakarsan.

187
16
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Nakadar bos konusan biri Yazik sana bee

166
35
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Anladik seni anladik. Sizin icin sorun degil donmek . Yarin birgun hicbisey olmamis gibi yeni devrin adami olursunuz. Sizin tuzunuz kuru tabi vatandastan size ne

135
12
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Z kuşağı oy kullanmasın diyeceğine ilk önce yurt dışında yaşayan ve 50 yaş üstüne oy kullandırtmayın demen lazım niye demiyorsun diyemezsin çünkü çıkarın var

85
19
yanıtYanıtla
Yıldıray Gökalp:

Asıl sen oy kullanma yandaş olanlara korku sardı demekki

63
21
yanıtYanıtla
ersin akgül:

Akşama kadar oturduğu yerden milletin dedikodusunu yapıp para kazanan sen mi karar vereceksin kimin oy kullanacağına…

56
16
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title