Haberler

Usta sanatçı Hakan Taşıyan, karaciğer nakli oldu

Güncelleme:

Yaklaşık 4 aydır Ankara'daki bir hastanede tedavi gören Türk müziğinin usta ismi Hakan Taşıyan'a karaciğer nakli yapıldı. Sağlık durumu iyi olan Taşıyan'a, bir kaç gün içinde kız kardeşinin de böbreği nakledilecek.

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan için İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki hastanın karaciğeri uygun bulundu. Operasyonla alınan karaciğer dün akşam Ankara Şehir Hastanesine getirilerek Taşıyan'a nakledildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Hakan Taşıyan'ın arkadaşı Hakan Yılmaz, "Şu anda mutlu günümüz. Dün akşam itibarıyla karaciğer nakli gerçekleşti. Ardından birkaç gün içinde böbrek nakli gerçekleşecek. Dün geceyi hastanede geçirdik, uzun süren bir operasyon. Hakan Taşıyan'ın sabah 'iyiyim' dediğini içeriden öğrendik. İnşallah daha da iyi olacak. Daha güzel sağlık haberlerini sizlerle paylaşacağız" dedi.

ANKARA Hakan Taşıyan, karaciğer nakli oldu

KIZ KARDEŞİNİN BÖBREĞİ NAKLEDİLECEK

Böbrek nakli için kız kardeşinin hazır olduğunu kaydeden Yılmaz, "Ancak birkaç gün sonra gerçekleşecek. Artık bir arayış kalmadı. Arayış bundan sonra sağlıktan yana, güzel haberlerden yana. Sağlığına kavuştuğunu, ayağa kalktığını aktarmak için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Şehir Hastanesi Hakan Taşıyan Ankara İzmir Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (8)

IHTIYAR:

Gunlerdir ahan bu icicinin haberinden bıktım loo

2
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ancak şunu da ifade etmek isterim. Yaşam tarzından dolayı organ yetmezliğine yakalanan sanatçıdan önce keşke başka sebeplerle organ nakli bekleyenlere fırsat verilmiş olsaydı. Kötü bir yaşam tercih ederek bu sonu bile bile hayat yaşayan şarkıcıdan ziyade başka birilerinin tercih edilmesini daha mantıklı bulurdum. O kadar alkol ve sigara bu bir tercih. Topluma kötü örnek bir tercih. Umarım aklı başına gelmiş olurda bundan sonra dikkatli olur

4
0
yanıtYanıtla
Ne diyesin ki:

Adam içti kirletti kendini vücudunu şimdi en yakınlarından organ alıp ağlıyor. Ya ne olacak 2-3 gün sonra iyileşince onlarında organlarını kirletecek,

2
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı Harun:

Aynen can çıkmadan huy çıkmaz mış.

yanıt1
yanıt0
yanlış anlaşılacak:

şimdi birşey diyeceğim yanlış anlaşılacak yazmıyim en iyisi. Ama herkesin aynı şeyi düşündüğüne eminim. inşallah kadrini kıymetini bilir.

4
0
yanıtYanıtla
BİR ŞEY SÖYLEYEBİLİRMİYİM:

KADAVRADAN KARACİĞER NAKİL SIRASI DİYE BİR ŞEY VAR VE BU NASIL OLUYOR DA HEMEN GELİYOR, KİMSENİN SAĞLIĞINDA YAŞANTISINDA GÖZÜMÜZ YOK AMA BU DURUMU YAŞAMIŞ VE CANLI KARACİĞER DONÖRÜ OLARAK SORUYORUM. (Tüm dünyada ve ülkemizde kadavradan organ bağışı kısıtlı olduğu için uzun bekleme listeleri mevcuttur. Bu nedenle herhangi bir zaman belirtmek imkansızdır. )

1
2
yanıtYanıtla
ahmet:

geçmiş olsun. gençliğimde idolümdü. tüm şarkılarını ezbere bilirdim. Sensiz iki gün kasedini bin kere dinlemişimdir belki de. insan ne yapıyorsa kendine yapıyor. umarım bundan sonra sağlığına dikkat eder

2
0
yanıtYanıtla
Sizin:

Fakir olsa devlet efendi bu kadar bakmaz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title