Haberler

4 aydır nakil bekleyen Hakan Taşıyan için uygun donör bulundu

Güncelleme:

Yaklaşık 4 aydır hastanede yaşam mücadelesi veren ve karaciğer nakli bekleyen usta sanatçı Hakan Taşıyan için aranan uygun donör bulundu. Sanatçı yapılan tahlillerin ardından dün ameliyata alındı.

1 yıldır sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta sanatçı Hakan Taşıyan 4 ay önce Ankara'da bir hastaneye kaldırıldı. Organ nakli bekleyen sanatçının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda müjdeli haber verildi.

"DONÖR UYLUMLU ÇIKTI"

Hakan Taşıyan'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Taşıyan için uygun donör bulundu. İzmir'de bir kadavradan alınan donör, Ankara'ya getirildi. Şarkıcının sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı: "Bugün değerli doktorlarımızın aranan donörün bulunması haberini vermesiyle birlikte, büyük bir sevinç yaşadık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki doktorlarımız, yaptıkları tetkikler neticesinde donörün uyumlu olduğunu belirterek akşam üzeri 16.00 civarı karaciğer nakil ameliyatına başlamışlardır. Şu anda ameliyat süreci devam etmektedir. Bu süreçte dualarıyla ve canı gönülden çığ gibi büyüyen sevgileriyle yanımızda olan tüm Hakan Taşıyan sevenlerinin ve gönül dostlarının dualarını bekliyoruz. Ameliyat süreci sonrasında tekrar bilgilendirme yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

4 aydır nakil bekleyen Hakan Taşıyan için uygun donör bulundu

NE OLMUŞTU?

Ankara'da yaşayan ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan, yaklaşık 1 yıl önce yaşadığı rahatsızlık sonrası özel bir hastaneye kaldırıldı. Hakan Taşıyan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak, 4 ay önce tekrar rahatsızlanan Hakan Taşıyan, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkitlerin ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanenin Onkoloji bölümünde tedavi altına alınan Taşıyan için, acil olarak böbrek ve karaciğer nakline ihtiyaç olduğu tespit edildi. Ailesinden alınan örnekler sonucunda Taşıyan'ın kız kardeşinin böbreğinin Hakan Taşıyan'a nakledilebileceği belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şehir Hastanesi Hakan Taşıyan Ankara Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (12)

SIRADAKİ:

O KARACİĞERİ DE YER BİTİRİR. SONRA . .

5
7
yanıtYanıtla
harun:

salak salak yorum yapma. . . . .

yanıt1
yanıt0
ali:

paranın gücü yaşatıyor insanları parası olmasa ölmüştü

3
8
yanıtYanıtla
agit inci:

ALİ ne kadar boş konuşuyorsun para ne allaka allahın verdıiği canı allah alır demeki daha zamanı dolmamaış bu tür şeylere inanacağına haşa allaha inansan diyorum

yanıt3
yanıt0
harun:

gördüğün her ünlüyü zengin sayıp ''paranın gücü'' tabirini kullanmak ne cahilce bir yorum. hakan taşıyan öyle sandığın gibi zengin falan değil, garibanın teki. Allah tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşallah.

yanıt4
yanıt0
HARUN:

Allahım sana şükürler olsun. . . . çok geçmiş olsun güzel insan. . . . .

5
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

INŞALLAH sağlığına kavuşur. :((

4
1
yanıtYanıtla
Arkadaşım hoşgeldin:

Hiç bir zaman eskisi gibi olamaz. İnsanın bağışıklık sistemi o nakil edilen organı hep vücuda girmiş bir mikrop gibi algılayıp onu vücuttan atmak için saldıracak, bunu engellemek için sürekli bağışıklık sistemini baskılayan ilaç kullanmak zorunda.

yanıt3
yanıt3
Erhan:

Kaç milyon TL ye buldu acaba

1
2
yanıtYanıtla
Halis Abi:

Alkolü bırakırsın artık Hakan Bey, lütfen sigarayıda bırak örnek ol ibret alsınlar. . eleştri için yazmadım beyler bayanlar

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title