Haberler

Hadise mültecilerin yaşadığı insanlık dramına isyan etti: İçim parçalanıyor

Güncelleme:

Hadise, Yunanistan sınırında göçmenlerin yaşadığı insanlık dramına isyan etti ve "Gerçekten onların yaşadıklarını hissetmemiz mümkün olabilir mi" ifadelerini kullandı.

Yunanistan ile sınır kapılarının açılması sonrası Ayvalık ve Edirne'den Yunanistan'a ulaşmaya çalışan binlerce mültecinin yaşadığı dram yürek burkuyor. Pek çok ünlü isim gibi Hadise de, mültecilerin bu yaşadıklarına sessiz kalmadı.

Hadise mültecilerin yaşadığı insanlık dramına isyan etti: İçim parçalanıyor

"ONLARIN YAŞADIKLARINI HİSSETMEMİZ MÜMKÜN MÜ"

Hadise, mültecilerin dramıyla ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten onların yaşadıklarını hissetmemiz mümkün olabilir mi?

Kavga, gürültü, gaz bombası, soğuk, korku, şiddet... Can yelekleri ile bir botun üzerinde yeni bir umuda doğru giderken neler geçiyor acaba kafalarından? Bence sadece korku... Sadece ve sadece korku...

Hadise mültecilerin yaşadığı insanlık dramına isyan etti: İçim parçalanıyor

"ASLA GÖRMEDİĞİN BİR KARANLIKTA YOLA ÇIKIYORSUN"

Sadece soruyorum! Bu dünyaya gelen her canlının hakkı olan aidiyet duygusunu hiç tanımadan yaşamak nasıl bir his olabilir. Kendi vatanında istenmiyorsun, sonunu asla göremediğin bir karanlıkta yola çıkarılıyorsun ve gitmeyi çalıştığın yerde istenmiyorsun. Bu dünyada sanki seni isteyen hiç kimse yok.

Savaştan kaçarken şiddetle ve vicdansızlıkla karşılaşıyorsun.

İnsanlık nedir sanki tüm dünya toplu olarak unutmuş gibi.

Herkes dünyada, barış huzur istiyoruz diye bağırırken ne güzel geliyor değil mi kulağa? Ama gerçekler... İnsanlığa sahip çıkamayacak kadar bile insan olmadıkları gerçeğini hepimiz görüyoruz.

Hadise mültecilerin yaşadığı insanlık dramına isyan etti: İçim parçalanıyor

"İNSAN VAR, İNSANLIK YOK"

Bir çocuğun nasıl korktuğunu anlamak için anne olmak zorunda değiliz hiçbirimiz. Ben 3 ay önce hala oldum ve yeğenimin saçının teline zarar gelir diye korkuyorum. Kalkan gibi onu koruyorum.

O yüzden çocuklarıyla o botların üzerinde dövülen, öldürülen mültecileri düşünemiyorum... İçim parçalanıyor.

Her yerde insan var, insanlık yok..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yunanistan İçim Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (62)

Lafla gemi yürümüyor.:

Bacım o kadar paranız var, o kadar zenginsiniz. Pamuk eller cebe o zaman.

18
1
yanıtYanıtla
timsah gözyaşları:

vay be içi parçalanmış bizde inandık çok duygulandık sözlerine kâğıt peçete kalmadı evde ağlamaktan, , madem bu kadar için parçalanıyor üzülüyorsun bir kamyona doldursaydın mamadır bezdir yemektir içecektir gidip dağıtsaydın Yunan sınırında da vede anons etseydin gitmeyin beni öksüz bırakmayın burada içim parçalanıyor mülteci kardeşlerim diye?

15
3
yanıtYanıtla
Önce vatan:

Hadise insanlık dersi verir gibi duygularını paylaşıyor, ama burada yorum yapan birçok embesil insanlıktan nasibini alamamış, hakaret edip aşağılamaya çalışıyor. Hadisenin tırnağı bile olamayacak çöp karakterli varlıkların önce kendilerine bakmalarını tavsiye ediyorum

4
11
yanıtYanıtla
ASLI:

LAF KALABILIĞIYLA ARTİSTLİK YAPMAYA GEREK YOK PARAN VAR ÇOK İSTİYORSAN YAPABİLDİĞİN KADAR MÜLTECİYE SAHİP ÇIK. ŞAHSEN BENİM UMRUMDA DEĞİLLER. SADECE GÜZEL ÜLKEMDE ONLARI İSTEMİYORUM AVRUPA ALMIYORSA GELDİKLERİ YERE GERİ GİTSİNLER. BİZDE BİRAZ YUNANDAN SINIR NASIL KORUNUR DERS ALALIM.

6
7
yanıtYanıtla
SMMM:

ALLAH KALBİNİ MÜHÜRLEMİŞ ORASI BELLİ ZATEN DE. PEKİ SENİN DEDELERİN HANGİ ÜLKEDEN GELMİŞ BU TOPRAKLARA ?SEN KİMSİN Kİ İSTEMİYORSUN?

yanıt3
yanıt2
fatih:

Birincisi Yunanistan''ın sınırlarıyla bizimki aynı değil ve ikincisi Yunanistan''ın içinde o kadar vatan haini yoktur.

yanıt6
yanıt2
s,s:

salak

yanıt5
yanıt10
Izsız Ada:

Allahdan korkun Kıyameti unutmayın

yanıt1
yanıt2
Izsız Ada:

Allahdan korkun Kıyamet kopmadan sizde müslümansınız.Allah sizede yaşata bilir

yanıt1
yanıt2
TC61:

Tamam güzelde, senin süper ingilizcen var belcika dilide süper,avrupada taninmis bir kisisin,niye o zaman bunu bize anlatiyorsunda,avrupada niye ingilizce haber yapmiyorsun tek türkiyede? Önemli olsn burda degil dis ülkede bunu söylemen ,burda zaten herkez biliyo neyin ne oldugunu

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title