Haberler

Güzel şarkıcı Fatma Turgut'tan samimi itiraf: Aldattım!

Güncelleme:

Model grubundan ayrılarak yoluna yalnız devam eden Fatma Turgut, katıldığı programda samimi bir itirafta bulunarak, "Hem aldatıldım hem aldattım." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Fatma Turgut, Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk oldu. Turgut, aşk hayatına dair samimi itiraflar da bulundu. Hayat hikayesini anlatan rockçı, aldatıldığını ve aldattığını itiraf etti.

Güzel şarkıcı Fatma Turgut'tan samimi itiraf: Aldattım!

"HAYAT BANA BUNLARI GETİRDİ"

Kötülüğünden değil, naifliğinden bir çok şey yaşadığını ifade eden Fatma Turgut, "O kız gençti ve meraklıydı. Her hissin nasıl olduğunu bilmek, yaşamak ve tatmak istedi. Hem aldatıldım hem aldattım. Ben kendimi çoktan affettim" dedi. Zor bir hayat yaşadığını ve deli işi yaptığını belirten şarkıcı, "Duygu durumlarını iyi dengelemek gerekiyor." şeklinde konuştu. 'Yalnızlık Senfonisi' parçasını söylerken ağlamamak için kendini tutan Turgut, "Yalnızlık çok kıymetli ve değerliymiş. Geçtiğimiz üç senede o kadar yalnız kaldım ki… Ama iyi ki de hayat bunları bana getirdi." açıklamasını yaptı.

Güzel şarkıcı Fatma Turgut'tan samimi itiraf: Aldattım!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatma Turgut Çınar Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500

Yorumlar (38)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

21. YÜZYILDAYIZ NORMAL BUNLAR ARTIK. İNSANLAR TÜM HAYATLARINI AYNI PARTNER İLE GEÇİRMEK İSDEMİYORLAR. DEĞİŞİK TADLAR DEĞİŞİK HEYECANLAR ARIYORLAR YENİ AŞKLARA YELKEN AÇMAK İSTİYORLAR. BİDE ÖRNRK VEREREK AÇIKLAMAYA ÇALIŞAYIM. EN SEVDİĞİN YEMEĞİ HERGÜN YERSEN ONDANDA BIKARSIN ARASIRA CANIN DEĞİŞİK BİŞEYLER İSTER. BİLMEM ANLATA BİLDİM Mİ?????

2
16
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ASLI BUL BENİ YOLUN ÜZERİNDEKİ ÇAKILLARDAN BİRİ OLAYIM. BENİM GİBİ PARTNERİ NERDEN BULCAN.

yanıt1
yanıt4
kral:

Kezo Manifestosu

yanıt2
yanıt0
Ordulu:

Aslı özelden yaz bana..

yanıt3
yanıt1
.....:

Samimi itiraf mı ? Doğru ya, niye öyle şaşırıyoruz ki. . Her şey o kadar meşrulaştırılmış ki, yedikleri her haltı utanmadan ve sıkılmadan rahat bir şekilde anlatılabiliyor ve üstelik bununla da iftihar edebiliyorlar. . EVLİ ÇİFTLERE KÖTÜ ÖRNEKSİNİZ, ALLAH BELANIZI VERSİN. . . . .

12
3
yanıtYanıtla
............:

bekar olanlar sevgilisini aldatamıyor mu? herkesin kendi aklı iradesi yok mu?yapmasınlar arkadaşım allah herkese akıl irade vermiş bela okumak sanamı kaldı. iyi şeyleri örnek almayan bunları alan insanın zaten içinde vardır almasın iyi biriyse örnek. ya ne cahilce bir yorum. bizimde gözümüüzn önünde nele oluyor biz niye yapmıyoruz. doğruyu yanlışı bilene kimse ne bişey yaptırabilir ne kendi yapar bukadar basit. ne kolay demi oturdugun yerden başkalarını eleştirmek suclamak yargılamak.

yanıt1
yanıt6
Furkan:

Edepsizlikleri paylaşmak samimi itiraf oluyormuş :)

13
1
yanıtYanıtla
erkek:

ayıplarını paylaşmak moda oldu galiba

7
1
yanıtYanıtla
AA:

Aferim kizima devam edin!, yeni moda zaten aldatilmak, aldatmak!!!

7
1
yanıtYanıtla
BB:

yaşa be reyiz

yanıt0
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title