Haberler

Güzel şarkıcı Ebru Polat, elbiseyle denize girdi

Güncelleme:

Güzel şarkıcı Ebru Polat, denize elbisesiyle girdiği anların videosunu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Güzel şarkıcı Ebru Polat, denize elbiseyle girdiği eğlenceli videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. Polat'ın videosu kısa süre içerisinde yüz binlece kişi tarafından izledi. Ebru Polat videosuna, "Şarkıcılar genelde denize; ıssız koylarda ve elbiseyle girer." notunu ekledi.

Güzel şarkıcı Ebru Polat, elbiseyle denize girdi

"KRALİÇE ALEMSİN"

Ebru Polat'ın videosuna yorum yapan bir takipçisi, "Evde bikiniyle geziyorsun deniz elbiseyle giriyorsun" yorumuyla güldürdü. Polat'ın başka bir takipçisi ise, "Kraliçe alemsin." yorumunu yaptı.

Güzel şarkıcı Ebru Polat, elbiseyle denize girdi

EBRU POLAT KİMDİR?

Ebru Polat 30 Haziran 1983 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için Üsküdar Üniversitesi psikoloji bölümünde master yapmaktadır. Uzman psikolog ve Akademisyen olmak istemektedir.

Güzel şarkıcı Ebru Polat, elbiseyle denize girdi

İlk albümü 2007 çıkışlı Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra'ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi'de müzik eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"'i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

2011'de "Dinle 2011" albümünü yayımladı. Albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısına yorumladı. Ayrıca albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" şarkılarının cover'larına yer verdi. Sonrasında aynı yıl içerisinde "Olanlar Oldu" single'ını sundu. 2012'de "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımladı. Sözlerini Aysel Gürel'in müziğini Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrar yorumladı. 2013 yılında ise "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'larını piyasaya sürdü. 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrar yorumlayan Ebru Polat, 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı. Albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onurr,[kaynak belirtilmeli] Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkıları yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sezen Aksu Ebru Polat İzmir Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (38)

uCube:

Yahu şu kadının estetiksiz bir yeri var mı? Var ise birisi söylesin gözünü seveyim artık şunları sergilemeyin haber diye.

72
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ne kadar da çirkin. . bu da kendini bir şey sanıyor. şarkıcıymış birde.

34
1
yanıtYanıtla
EYLÜL:

BUNLAR SANATÇI DEĞİL SOSYAL MEDYA DÜŞKÜNLERİ. . .

yanıt1
yanıt0
SENDEMİ EYLÜLLLL:

EYLÜLLLL ekim. kasım aralık. yıl bitti. olmayan aklını fikrini kendine sakla. .

yanıt0
yanıt1
EYLÜLE CVPPPP:

EYLÜL bu kadın anne annen yaşında biraz saygılı ol. senin ne faydan var insanlığa. hadi bu kadın şarkıcı manken. .

yanıt1
yanıt1
BİLİR KİŞİ:

Hepinizin ekime kadar yolu var denyolar işinize bakın işsizler

yanıt3
yanıt2
ali:

hukuk mezunu avukat yani hepimizi elinde sallar zekayla

yanıt0
yanıt4
ORHAN..:

bir tarafını açmadan yaptığı işle gündemde haberi yapılmadı. . . .

20
1
yanıtYanıtla
Didi:

Pavyon karısı gibi, çok basit bir görüntü, ucuz hareketler. Bildiğin hafif yani...

15
1
yanıtYanıtla
yazar:

pavyon da iş bulursun bence

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title