Haberler

Güzel oyuncu Fettahoğlu, tuvalette poz verdi

Güncelleme:

Kardeş Çocukları dizisiyle ekranlara hızlı bir dönüş yapan Nur Fettahoğlu, tuvalette poz verme akımına uydu. Fettahoğlu'nun fotoğrafı kısa süre içerisine çok sayıda beğeni aldı.

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu tuvalette verdiği pozla sosyal medya akımına dahil oldu. Fettahoğlu'nun bazı takipçileri fotoğrafı beğenirken bazı takipçileri beğenmediklerini yorumlarıyla belli etti.

"BEKLEMEK İÇİN ÇOK DOĞRU BİR YER"

1,4 milyon takipçi sayısı olan Instagram hesabından fotoğrafını yayınlayan Nur Fettahoğlu paylaşıma, "Bazen arayıp bulamadılar halbuki sahne beklemek için çok doğru bir yer." notunu ekledi. Fettahoğlu'nun bir takipçisi paylaşıma, "Namus bekçileri gelmeden beğenin" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Ne gerek var böyle bir fotoğrafa" ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncu Fettahoğlu, tuvalette poz verdi

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR?

Nur Fettahoğlu beş çocuklu Karadenizli bir ailenin dördüncü çocuğu olarak 12.11.1980 Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Rize'lidir. Babası Sinan Fettahoğlu, annesi Fatma Fettahoğlu'dur. SKY Türk'ün haber spikeri Selvinaz Fettahoğlu ablasıdır. Doğumundan kısa bir süre sonra yurda geri dönen ailesiyle İstanbul'da yaşamaya başlayan Fettahoğlu, sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu.

Güzel oyuncu Fettahoğlu, tuvalette poz verdi

Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra kariyerine Sky Turk'te borsa spikerliği yaparak devam etti. Bu kısa sürecin ardından dizilere transfer olan Fettahoğlu, Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı'nda roller aldıktan sonra, Kanal D'nin büyük prodüksiyonu Aşk-ı Memnu'da Peyker rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Güzel oyuncu Fettahoğlu, tuvalette poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Fettahoğlu Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (32)

Turşu suyu ve gerçekler:

boş insan boş haber

30
0
yanıtYanıtla
Orkun:

BEN NURU BEĞENİYORUM.

15
10
yanıtYanıtla
Görünen köy:

Bunun kokudan yanına yaklaşılmaz.

19
1
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

kendinizi yerlere, tuvalete atana kadar bir kere de olsun insani bir akım yapın; çevre temizleme akımı, ağaç dikme akımı, kitap okuma akımı, fakir bir çocuğu sevindirme akımı, ihtiyacı olanın elinden tutma akımı. . .

16
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

NE OLACAK TV LERDE EN ÇOK İZLENENLER BİLİMSEL PROĞRAMLARMI HAYIR NE PEKİ.SAATLERCE GEÇMİŞ POZİSYONLARI TARTIŞAN SPOR YORUMCULARI YEMEK PROĞRAMLARI SAÇMA SAPAN DİZİLER GELİN KAYNANA EVLİLİK PROĞRAMLARI.BÖYLE BİR ORTAMDA NASIL BİLİMDE AŞAMA KAYDEDİLİR ZOR OLUR AMA GEÇ VE ZOR OLUR.BÖYLE TUVALET POZLARI GÜNDEM OLURSA BİLİM İLİM DE POSEFTİĞE DÜŞER ARAKİ BULASIN

11
0
yanıtYanıtla
TuNcTuNc:

Acaba sicarkeni yoksa osururkenmi selfi cekiyorlar. ?

10
0
yanıtYanıtla
raa:

türkün aklina ne ne zaman geliyor bilirmisin, iste bu hastaninda durumu bu

yanıt0
yanıt0
yakışıklı..:

gündeme gelmek için bu kadarı da pes yani bu kadar mı olur bari açıp gösterseydin nasıl yapıldığını. .

8
1
yanıtYanıtla
KADİR ÇAKIR:

BOŞ İNSANCIKLAR VE O ZAVALLILARIN BOMBOŞ HAYATLARI. SOYUN BİR DE ÖYLE DENESİN HABERÇİ

8
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Allahim ver artik felaketini.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title