Haberler

Güzel Köylü Final Yapıyor

Güncelleme:

Çekimleri Muğla'da devam eden Star TV'nin sevilen dizisi Güzel Köylü final yapıyor. Ancak dizi, sürpriz bir kararla başka kanalda da devam edebilir.

Star TV'nin sevilen dizisi Güzel Köylü için 17 Haziran'da bitirilme kararı verildi. Haberi Vatan gazetesindeki köşesinden duyuran Oya Doğan, dizinin başka bir kanalda devam edebileceğinin de sinyallerini verdi.

İşte Oya Doğan'ın o yazısı:

Yaz sezonunun ilk bombasını cumartesi günü aldım. Hafta sonu kaçamağı yapıp Akyaka'ya geldim. Birkaç gün dizi dünyasından ve haberlerinden uzak kalmayı planlarken haberin ortasına düştüm. Çekimleri Muğla'da devam eden Güzel Köylü dizisi Star'da bitiyor.

HEP ZİRVEDEYDİ

Açıkçası çok şaşırdım. Çünkü bir yaz dizisinin kışın yüksek reytinglerle devam etmesi büyük sürprizdi. 42 hafta boyunca zirveden inmedi. Survivor'ın gelişiyle düşüşe geçti ama yine de sıralamada ilk 5'te yer almayı sürdürdü. Beni şaşırtan ise yazın başlayan ve Ramazan'da devam etse yüksek reytinglere imza atacağı yüksek ihtimal olan bir dizinin 17 Haziran'da bitirilme kararı oldu. Açıkçası hepimiz sezon finali yapacağını zannediyorduk. Ama Star TV dizinin 52'nci bölümde final yapmasını istemiş. Ekibin hiç ara vermeden bir yıldır çalışması nedeniyle yaz sonuna kadar devam etmiyor dizi. Mutlaka bir ara vermeleri gerekiyordu. Ancak kanal yaz dönüşü aynı seyirciyi yakalayamayacağını düşünüp, zirvede final yapmak istemiş. Bu zirvede finallere İkinci Bahar, Asmalı Konak, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerden alışığız. Güzel Köylü'nün de bu kategoriye girmesi ilginç oldu.

GENÇ İSİMLER KAZANDIRDI

Gelelim başlıkta neden Star'da bitiyor dediğime... Çünkü Gold Yapım diziyi başka bir kanala götürebilir. Sonuçta en az 5 reyting alan bir dizi Güzel Köylü. Bu devirde sıfırdan bir diziye başlayıp 5 reyting almasını sağlamak o kadar zor ki, başka bir kanal seyircisi garantili bir işi almak isteyebilir. Ben Akyaka'da sete gelen otobüsleri görünce dizinin bitişinin bu seyirciyi çok üzeceğine şahit oldum. Zira, bugün pazar ve 2 bin kişi seti ziyarete gelmiş. Üstelik başka şehirlerden gelen kişilerle fotoğraf çektirmekten çekim yapmakta zorlanıyorlar. Sonuçta, Güzel Köylü adı gibi güzel ve samimi bir işti. Sektöre Berk Cankat, Toygan Avanoğlu, Uğur Biçer gibi genç ve yetenekli isimler kazandırdı. Aynı ekip yapacağı her işte farkını ortaya koyacaktır. Benim de tanışmaktan ve birlikte vakit geçirmekten çok mutlu olduğum Güzel Köylü ekibinin eline, emeğine ve duygusuna sağlık. Dizi sektörünün kötüye gittiği bir dönemde 52 bölüm ekranda olmak ve zirvede kalmak herkesin harcı değildi. Yazıyı dizinin Bünyamin'in bir sözüyle bitiriyorum: "Güzel Köylü bitti yaaa."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Güzel Köylü Akyaka Muğla Star Medya Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (57)

koko:

bir tane adam dibi dizi izliyorduk onudan kaldırın

17
7
yanıtYanıtla
HasanMobil-IOS:

Bünyamin olmazsa bu diziyi izlemezdim

16
7
yanıtYanıtla
HasanMobil-IOS:

Çarşamba günleri o zaman diriliş ertuğrulu izleyin

6
13
yanıtYanıtla
NEYYSE:

BU DİZİNİN NESİNİ İZLERSİNİZ

10
8
yanıtYanıtla
serdarmobilWeb@haberler.com:

Yetkililere sesleniyor um Aklınızı başınıza devsirin böyle bir dizi final yaptırılır mı ya. Ailecek izlenebilecek sayılı dizilerden yapmayin , etmeyin.

10
7
yanıtYanıtla
Gülbeyaz:

Çok güzel ailece izliyorduk bitmesi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . n.

12
5
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

Acun guzel koyluyu t8 al

7
8
yanıtYanıtla
burak gökdemir:

star tv sponsor firma lütfen bu diziyi bitirmeyin neşe kaynağımız güzel köylünün güzel kızı gül ve cemalı da ayırmayın ben bir köylü olarak kendimi o dizide buluyorm

10
5
yanıtYanıtla
adamMobil-ANDROID:

guzel olan her seyi bitirmek zorundamisiniz

10
4
yanıtYanıtla
fırat:

oylar büyük büyük lider recep tayyip erdoğana vatanını seven ülkesini seven daha güçlü türkiye için herkes elini vijdanına koysun oyunu akp ye versin. . . . .

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title