Haberler

Gülşen'in sahne kıyafetlerine usta isim Selda Bağcan'dan eleştiri: Tasvip etmiyorum

Güncelleme:

Şarkıcı Gülşen ve Hande Yener'in son dönemde giydikleri sahne kıyafetleri çok eleştirilmişti. Bu kıyafetler hakkında yorumda bulunan usta sanatçı Selda Bağcan, "Hayatım boyunca sahnelerde hep kapalı giyindim. Onların tercihi o ama bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum" dedi.

Magazin dünyası son günlerde kadın şarkıcıların sahnede giydiği kıyafetleri tartışıyor. Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın "Görmek istemiyorum" eleştirilerinin ardından tavan yapan tartışmaların ardından karşı taraftan da konuya cevap gelmişti.

GÜLŞEN'İN KONSERDEKİ HAREKETİ OLAY OLDU

Şarkıcı Gülşen'in önceki günlerde gerçekleştirdiği konserde hem seçtiği kıyafet hem de konser sırasında bir konuğunun kucağına oturması sosyal medyayı salladı. Gülşen'in bu hareketinin ardından alevlenen tartışmalarla ilgili bir yorum da usta sanatçı Selda Bağcan'dan geldi.

Gülşen'in sahne kıyafetlerine usta isim Selda Bağcan'dan eleştiri: Tasvip etmiyorumGülşen'in sahne kıyafeti seçimleri tartışma konusu olmuştu

"KIYAFETLER KORKUNÇ, TASVİP ETMİYORUM"

Sahne kıyafetlerinin korkunç olduğunu belirten Bağcan, "Ünlülerin sahne kıyafetleri korkunç. Biz nasıl bu günlere geldik. Hayatım boyunca sahnelerde hep kapalı giyindim. Onların tercihi o ama bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum. Mayoyla beni ancak plajda görebilirsiniz" dedi.

Gülşen'in sahne kıyafetlerine usta isim Selda Bağcan'dan eleştiri: Tasvip etmiyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selda Bağcan Hande Yener Gülşen Haberler

500

Yorumlar (10)

Yasin Pinarbasi:

Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; desenize hayvanlar sizden daha medeni! (Mehmet Akif Ersoy(?))

233
12
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

Selda Hanım özgürlük ve medeniyet nedir bilmiyor sanırım biraz geri kalmış dünyadan, sanattan, çağdan...!!!!! ( ironidir )

138
93
yanıtYanıtla
Sansar Selim:

Aman selda hanim ne yaptiniz..bu kisiler cok kutsal kisiler toplumda elestirilemiyor bu kisiler hemen linc yersiniz dikkat edin.

163
11
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

Selda bağcan candır Türkiyenin en değerli sanatçılarından doğru demiş

38
4
yanıtYanıtla
Alis Yiğit:

Gülşeni severim ama git gide saçmalamaya başladı

30
9
yanıtYanıtla
Mehmet Ümit:

Onu giyen teşhirci ama onu izleyenlerin suçu yok mu? Toplumun tüm kesimleri karşı çıksa, tepki gösterse giyebilir mi böyle şeyler? Yani hırsızın hiç mi suçu yok sorarım...!

20
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

mehmet kardesım onu çocugu ve eşide izliyor,önce onların karşı çıkması gerekir..

yanıt1
yanıt0
Elif Ber:

Selda Bağcan da ses var zaten. Bu yüzden değişik değişik giyinip gündem olsun diye çabalamıyor. Çünkü kendisini sanatçı.

14
0
yanıtYanıtla
baris koc:

turkiyede ozgurluk yok diyenler.ozgurluk soyunmaksa. sanat çiplakliksa cok yazik.namus haya bitmis

4
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

onlr sızler gıbı ınsanları ve sizin gibi sanaçılara bakıp öne alsınlar..

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title