Haberler

Güldür Güldür Show'un Yeter'i Bu Kez İkizleriyle Güldürdü

Güncelleme:

15 Temmuz'da ikizlerini kucağına alan Doğa Rutkay bebekleri ile ilk kez gezintiye çıktı. Sosyal medya hesabından ikizleri ile verilmiş pozunu paylaşan sevilen oyuncu Rutkay, "Artık yalnız yürüyemiyorum, Bir başıma dolaşmalara son" notunu yazdı.

Güldür Güldür Show'da gösterdiği performansla izleyenlerin kalbine taht kuran oyuncu Doğa Rutkay, geçtiğimiz günlerde ikizlerine kavuşmuştu. Doğa Rutkay"Artık yalnız yürümüyorum? Bir başıma dolaşmalara son! Ninniler , laf anlatmalar , muhteşem sesimle şarkılar filan? Bol gürültüye alışıklar. 7,5 aylığa kadar "Güldür Güldür Show' da çalıştılar? Onlarca alkış aldılar, kılıktan kılığa girdiler. "Herseybumasada'yı benimle beraber sundular. Bu bebeler insanlara ve bol gürültüye alışık? diyerek takipçilerini güldürdü.

Güldür Güldür Show'un Yeter'i Bu Kez İkizleriyle Güldürdü

Güldür Güldür Show'un Yeter'i Bu Kez İkizleriyle Güldürdü

"PALDIR KÜLDÜR DOĞURDUM" DEMİŞTİ

Rutkay, "Biricik hocam ve olağanüstü doğum ekibim... Kulağıma Chopen çalan, elimi tutan,başımı okşayan melek insanlar. Paldır küldür doğurdum ama baya rahatlatıcı ve unutulmazdı. Her birinize tek tek teşekkür ederim." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Doğa Rutkay Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

MELÇİ:

şansları bol olsun. Yüzleri hep gülsün inşallah.

28
1
yanıtYanıtla
KİMSESİZ YAŞAR:

Doğa; severim kız seni. . . çocuklarına Allah sağlık sıhat versin inş güzel günlerini görürsün, mutluluklar dilerim bacım.

21
0
yanıtYanıtla
TILSIM:

bu nasıl bir haber başlığı?

2
1
yanıtYanıtla
Objektif biri:

Anne karnında çocuklarını çalışırmaya başladın. İlerisini düşünemiyorum bile :)

1
0
yanıtYanıtla
DOĞA:

HAYIRLI ÖMÜRLÜ OLSUNLAR GÜLE GÜLE SAĞLICAKLA ANALI BABALI BÜYÜTÜN İNŞAALLAH

0
0
yanıtYanıtla
umut kızılırmak:

çok tatlı bir kadın .Allah analı babalı büyütsün insAllah :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title