Haberler

Güldür Güldür Show'la yollarını ayıran Onur Buldu'dan hayranlarını duygulandıran mesaj

Güncelleme:

Yeni sezonda Güldür Güldür Show kadrosunda yer almayan ünlü oyuncu Onur Buldu, sosyal medya hesabından arkadaşlarına yeni sezonda başarılar diledi. Buldu'nun bu paylaşımı, hayranlarını duygulandırdı.

Show TV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Güldür Güldür Show, yeni sezonda da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Güldür Güldür Show'un yıldızları arasında yer alan Onur Buldu, geçtiğimiz sezon yapımla yollarını ayırma kararı aldı.

YENİ PROJELERDE BOY GÖSTERECEK

Onur Buldu, şimdilerde yeni projelerle kendisinden söz ettiriyor. Sosyal medya hesabından da yeni projeleriyle ilgili paylaşımlarını sürdüren Buldu, bu defa 10. sezonuna başlayan Güldür Güldür programına dair bir paylaşım yaptı.

YENİ SEZON PAYLAŞIMI

Programda 9 sezon boyunca canlandırdığı Bilal karakteri ile büyük beğeni toplayan Buldu, kariyerinde farklı noktalara gelebilmek adına Güldür Güldür'ü bırakmıştı. Onur Buldu yeni sezonlarına başlayan arkadaşlarına destek vermek adına bir paylaşım yapmayı unutmadı ve "Yeni sezon hayırlı olsun canlarım harika bir sene olsun" notunu düştü. Buldu'nun bu mesajı hayranlarını duygulandırdı.

İşte o paylaşım:

Güldür Güldür Show'la yollarını ayıran Onur Buldu'dan hayranlarını duygulandıran mesaj

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güldür Güldür Show Onur Buldu Haberler

500

Yorumlar (7)

mahalle sakini:

Zerre komik olmayan düşük profilli adından başka güldürüyle alakası olmayan program hala merak ediyorum insanlar gördüklerine mi gülüyor güldürü yaptığını zannedenlerin düştükleri trajikomik duruma mı.

54
243
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bir iki defa denk geldim, Çocukların seyrettiği kral şakir gibi saçma bir program.. Seyredenler e-f grubu izleyici heralde.

39
249
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sen kendini hangi grupta görüyorsun acaba?

yanıt50
yanıt2
Taner Koçer:

sende haklısın. ülkede sanat anlayışı bitti. tiyatro neydi sinema neydi insanlarımız yobazlaştı. senin gibiler ne izlediğini bilmez hale geldi, biraz ufkunu genişlet. köy kahvelerinde a haber izlemeyi artık

yanıt62
yanıt22
Çağrı Ulukuz:

Kral şakir e program dedi ya ?? bu tartışma burada sona erer ?? çocuklar bile biliyomuş ne izlenir ne izlenmez ??

yanıt1
yanıt0
ilkcan iyidir:

Belden aşağı esprilerle komiklestirme değildir tiyatro bunlara gülmek de ayrı tartışma konusu.İnsanlarin psikolojisi bitik durumda olduğu için izlemek normal gibi geliyor onlara.

39
157
yanıtYanıtla
Çağrı Ulukuz:

Bence siz atV izlemeye devam edin arada ekonomiden haberler için ahaber e bağlanın bırakın Güldür Güldür Bize kalsın Size güleceğimize onlara gülüyoruz zorunuza gitmesin bu kadar...

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title