Haberler

Gülben Ergen, Ünlü Prodüktör Burak Törer ile Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

Erhan Çelik'ten ayrıldıktan sonra bir süre ortalarda görünmeyen Gülben Ergen'in ünlü prodüktörlerden Burak Törer ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Erhan Çelik'ten olaylı bir şekilde ayrılan ve günlerce magazin gündeminde yer tutan Gülben Ergen'in yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Adı ünlü prodüktörlerden Burak Törer ile aşk yaşadığı dedikodularına karışan Gülben Ergen'in bu isimle fotoğrafının ortaya çıkması iddiaları kuvvetlendirdi. Gülben Ergen'le aşk yaşadığı konuşulan Törer, bir döneme güzelliğiyle damga vuran Aydan Şener ile birlikteydi.

İşte ikilinin o fotoğrafı;

Gülben Ergen, Ünlü Prodüktör Burak Törer ile Aşk Yaşıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500

Yorumlar (62)

Gül tapar:

Yapmacıklık abidesi kadın...Hep dört ayak üzerine düşer.Zerre kadar sevmem.Ne özelliği var da her dakika birini buluyor anlamadım.Hayatı poz..

46
4
yanıtYanıtla
safi:

muamelesi iyi ondan

yanıt1
yanıt0
...:

3 tane çocuğun var . . biraz kendine çeki düzen ver be kadın. .

39
2
yanıtYanıtla
Adsız:

Bu kadın koscasız duramıyo..otekını hapıse yolladı.. Yoluna devam

36
2
yanıtYanıtla
Gülben Ergen:

Parasiyla bir yuva yikti, parasiyla halki susturdu, ve geri parasiyla cok kisa zamanda yeni sevgili yapti! Konserine giden Halki alkisliyorum. Sizler olmasaniz bunlar top sektiremezler. Kendi ellerinizle mahfediyorsunuz örfü adeti.. sapiklik..

32
4
yanıtYanıtla
KIZILELMA:

Bu insanlar acaba hangi dine hangi millete mensup?Biri alıyor diğerine veriyor,diğeri alıp ötekine veriyor.Gayri müslümlerde bile böyle ahlaksızlık yoktur.

34
1
yanıtYanıtla
pilot27:

RAKI BARDAKLARI MASA ALTINA İNMİŞ AMA BUZ VE BUZLU SU MASADA KALMIŞ ARKA YAZILAR CABASI İNSAN ÖZGÜR VE ŞEFFAF OLMALI YAZIK BUMU SANATÇI

30
1
yanıtYanıtla
VATAN:

ABİÇİĞİM BUNLARDA HİÇ UTANMA YOKMU YA. BUNLAR NASIL İNSAN BUNLAR ÇOCUKLARININ YÜZÜNE NASIL BAKIYORLAR. KISACASI İRENİYORUM BÜYLE İNSANLARDAN.

25
2
yanıtYanıtla
İlk kar:

YoL geçen hanına dönmüşler Kendinizden Utanmıyorsunuz camianızdan utanmıyorsunuz şu millet den de mi utanmıyorsunuz, bunların konserine gidip paranızı feda etmeyin.

22
2
yanıtYanıtla
acaip:

yeni vuran biri daha çıktı, , , , , yaw o kadar araba boğaziçi köprüsünden bile geçmedi

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title