Haberler

Eski eşi tarafından dolandırıldığını söyleyen Songül Karlı: Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım

Güncelleme:

Şarkıcı Songül Karlı, eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyerek, "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı" diyerek gözyaşı döktü.

Şarkıcı Songül Karlı avukatı Murat Şekerli ile ortak basın açıklaması düzenledi. Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı, gözyaşları içerisinde yaşadığı olayları anlattı. 5 yıllık evliliğinde 4 kez ayrılmak istediğini ve 4 kez dayak yediğini belirten Karlı, eski eşinin "Sen burada oturacaksın bana çocuk yapacaksın seni öldürürüm, gebertirim" diyerek tehdit edildiğini iddia etti. Hem fiziki, hem sözlü şiddete uğradığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyen Karlı, "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, 'bakkallar kapalı' diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı" diyerek gözyaşı döktü.

"35 MİLYON KAYBIM VAR"

35 milyonun üzerinde bir kaybı olduğunu dile getiren Songül Karlı, "Bana kendisinin MİT çalışanı olduğunu söyledi. Arsamdan, arabama, mücevherlerimden ziynet eşyalarıma kadar her şeyi elimden aldı. Şimdi evladımı nasıl geçindireceğim korkusuyla yaşıyorum. Aklımda olan tek şey o. Yıllarımın birikimimi elimden aldı. Artık bu yaşadığım süreçten sonra anne babama dahi güvenemez oldum" şeklinde konuştu.

Eski eşi tarafından dolandırıldığını söyleyen Songül Karlı: Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım

"EVİME HACİZ GELDİ"

Karlı, ayrılmaya karar verdiğini, eşinin araya hatırlı kişileri koyduğunu belirtti. Karlı, "Eski eşim bir gün eve geldi, ayrılmak istediğimi söyledim. Oturduğu yerden fırladı, bende ne bel bıraktı ne de böbrek bıraktı. Şiddete maruz kaldım. Bu süre zarfında sırf çocuğumun geleceği için sustum" dedi. Kendisine haciz geldiğini de belirten Karlı, "Oğlumun gitarından, benim bağlamama kadar her şeyim haczedildi. Çocuğum uzaktan eğitimini dahi benim telefonumdan alıyor. Laptopu dahi haczedildi" dedi.

Eski eşi tarafından dolandırıldığını söyleyen Songül Karlı: Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım

Eski eşi tarafından dolandırıldığını söyleyen Songül Karlı: Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Songül Karlı Latif Doğan Haberler

Bakmadan Geçme

BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı?
500

Yorumlar (19)

:

sen aç kalmassın daha geçenlerde oğlum senin çıplaklığından utanyordu sallarsın gelir paralar

10
3
yanıtYanıtla
Serpil Yıldırmaz:

Bir anne ve çocuğunun dramı yaşanıyor. Kamuoyu sessiz kalmasın. Zalime dersi verilmeli hem de acilen. Yürekli kamuoyu duyarlı kamuoyu harekete geçip anne ve çocuğa sahip çıkmalı.

7
6
yanıtYanıtla
SERPİL YILDIRMAZ CVP:

Bir baba ve çocuğun dramı yaşanmadığını nerden biliyorsun hemen KADEM kadın ve demokrasi kurumu gibi önyargılı ve istanbul sözleşmesi kanunu ile kadın beyanının esas alınması gibi delil kanıt aranmaksızın sonuca bağladın. Babalar bu ülkede yakında 2. sınıf vatandaş bile olamayacak gidişat onu gösteriyor. Songül karlı haklı olabilir ama ülkede ciddî bir boşanma, kadın cinayetleri ,cinnet geçirten babalar,icra paralarıyla kadının iftira beyanlarla babalarin çocuklarını görememesi, sonsuz nafaka, tazyik ve nafaka hapisleri milyonlar var evlenip erkekler kendi hayatlarını ipotek vermek istemiyor 6284=cinnet

yanıt2
yanıt0
ağa:

Zamanında deli gibi savurduğunuz lüks yaşantınızın yerine sayarsınız artık arabam 3. 5 trilyon diyorsun ulan biz ay sonu geldiğinde çocuklar birşey istemesin diye market bakkal önünden geçemiyoz bizim hayatımızı yaşasanız intihar edersiniz bee şimdi çıkıp ağlama burda şov yapma kafanı kullansaydın biraz

8
1
yanıtYanıtla
Ferhat k.:

Cumhuriyet savcılığı resen ve acilen soruşturma başlatsın.

4
3
yanıtYanıtla
Kabız memed:

Benim Duyduğum PARAGÖZ LATİF En Fazla 500 Liradan Fazla Vermez ..

5
1
yanıtYanıtla
Çetocu:

Tam bir lokum mersin cezeryesi allah yeni kısmetine bağışlasın gençsin yine kazanırsın

5
1
yanıtYanıtla
cengo:

aldığın reklam paraları hunharca yiyin sonra kendinizi acındırmaya çalışın yazık bu kadar düşmeyin bari

4
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Bir pizza bile alamıyorum ınga ınga

3
3
yanıtYanıtla
BETER OL:

BETER OL İNŞALLAH

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title