Haberler

    Gökhan Özoğuz kendisini eleştiren Nurgül Yeşilçay'a övgülerle karşılık verdi

    Güncelleme:

    Nurgül Yeşilçay, konser sonrası kulisine gittiği Gökhan Özoğuz'un tavırlarından rahatsız olunca "Bir afra bir tafra. Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" diyerek tepki gösterdi. Yeşilçay'ın sözlerine övgüyle karşılık veren Özoğuz ise "Çok tatlı kadın, öyle söylemek istememiştir" dedi.

    Geçtiğimiz günlerde oğlu Osman Nejat ile Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay, kulisinde ziyaret ettiği Gökhan Özoğuz'un tavırlarından rahatsız olunca "Gökhan'da bir afra tafra. Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin" diyerek tepki gösterdi. Yeşilçay'ın sözlerine sessiz kalmayan Özoğuz ise övgüler dizerek karşılık verdi.

    ELEŞTİRİYE ÖVGÜYLE KARŞILIK VERDİ

    Dün akşam bir mekandan çıkarken görüntülenen Gökhan Özoğuz, muhabirlerin soruların üzerine Nurgül Yeşilçay'ın sözlerine cevap verdi. Yeşilçay'a kırılmadığını belirten şarkıcı, "Bence öyle demek istemedi. Bazen insanların hayatlarında psikolojik olarak zor zamanları oluyor. Nurgül çok tatlı kadın. Konser öncesi sahne hazırlığında yoğun dönem oluyor. Bence öyle söylemek istememiştir. O da değerli bir sanatçı... Belki zor bir zaman geçiriyor. Kırgınlığım yok" dedi.

    Gökhan Özoğuz kendisini eleştiren Nurgül Yeşilçay'a övgüler karşılık verdi

    Gökhan Özoğuz kendisini eleştiren Nurgül Yeşilçay'a övgüler karşılık verdi

    Kaynak: Snob Magazin / Ecem Altan - Magazin

    Nurgül Yeşilçay Gökhan Özoğuz Magazin Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
    500

    Yorumlar (6)

    Yusuf Odemis:

    İyi duyar kasmışsın.. Bana sallıyana gül dağıtma taktiği. Anca kendin gibilere yedirirsin.

    68
    71
    yanıtYanıtla
    Sukran Sönmez:

    6 şubat depremi bize çok şey öğretti. Ağzıyla kuş tutsa ne fayda...

    57
    23
    yanıtYanıtla
    N. Harp:

    ne diyim ...0.00

    10
    1
    yanıtYanıtla
    tüfekçi konak hidroelektrik:

    samimiyetsiz cevap... masum ve yumuşak ses tonu, anlayışlı haller, övgü dolu sözler. yiyenlere afiyet olsun

    2
    8
    yanıtYanıtla
    recep kaya:

    gevsekkk

    5
    5
    yanıtYanıtla
    Altay Bozkurt:

    KULISINE GITTIN DIYE KIRMIZI HALIMI SERECEKTI ??? NE BEKLEDIN ?? ALLAHIM YAAAAA !

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title