Haberler

Gökhan Özen'in "Çalındı" Dediği Arabası Otoparkta Çıktı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen "arabam çalındı" diyerek karakola başvurdu ama arabası otoparkta çıktı.

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, geçtiğimiz günlerde lüks aracını Etiler'de bir mekânın önüne park etti. Arabasını park ettiği yerde bulamayınca çalındığını düşünen Özen, Etiler Karakolu'na giderek ifade verdi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

"Arabamın bulunmasını istiyorum" diyen ünlü şarkıcı, şikâyetçi olduğunu beyan etti.

ARABA OTOPARKTA ÇIKTI

Özen'in şikâyeti üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında Gökhan Özen'in aracını park etmesi uygun olmayan bir yere bıraktığı ve bu sebeple aracının trafiği olumsuz etkilediği gerekçesiyle trafik ekipleri tarafından çekilerek Ulus Otoparkı'na götürüldüğü belirlendi.

Özen'in hırsızlık iddiası boş çıkınca, savcılık olayla ilgili takipsizlik kararı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (21)

CV2:

MALOVİÇ

23
0
yanıtYanıtla
Taner Sağkıran:

ne oldum delisi bunlar. Normal bir vatandaş arabamı çekmişler diye düşünür ama bunlar bizim arabamızı kimse çekemez diye bilinçaltı yaptıkları için doğrudan çalındı fikriye kapılıyorlar. işte ne oldum delisi bu şahsiyetlere deniyor.

20
1
yanıtYanıtla
Ünal.:

BENİM ARAMAM OLSAYDI ORADA HEM CEZA YAZARLAR HEMDE PARK PARASI ALIRLARDI

17
2
yanıtYanıtla
Diyar:

Aglamağı ve hep şikeyetçi olmayı nekadar seviyorsunuz

yanıt8
yanıt0
Eksen''e...:

Otopark ücreti park cezası çekici ücreti

yanıt1
yanıt0
...Mobil-IOS:

Gökhan biliyordur aracının çekildiğinide, ortalığı velveleye vererek ayak yapıyordur. Belki 50 tl bir bardak çaya para verirler ama aracını uygunsuz yere park etmemeyi bilmez va ceza da onlara ağır gelir niye ayrıcalık beklerler

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok önemli haber)

15
1
yanıtYanıtla
selim:

Arabasına devlet el koymalı. Devleti lüzumsuz meşgul etmekten.

13
1
yanıtYanıtla
Kemal ŞenMobil-IOS:

Akp liler oto parka cektirmistir kumpascilar

3
11
yanıtYanıtla
OLACAĞINA BAK:

SARHOŞ HATIRLAMAMIŞTIR . NERDEN BİLSİN

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title