Haberler

Gökhan Özen Eşinin Doğumuna Girdi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı, ikinci bebeklerinin doğumunda eşini yalnız bırakmayarak ameliyathaneye girdi. Özen'in, 3 kilo ağırlığında sağlıklı bir kız çocuğu oldu.

Gökhan Özen, ikinci bebeklerinin doğumunda da eşi Selen'i yalnız bırakmadı ve doğumhaneye girerek ona cesaret verdi.

EŞİNİN YANINDA OLDU

Selen- Gökhan Özen çifti, ikinci kızlarını 28 Temmuz günü kucaklarına aldı. Maslak'ta bulunan bir hastanede gerçekleşen doğum sırasında ünlü şarkıcı da doğumhaneye girdi. Özen, hem 3 kilo ağırlığında, 48 cm. boyunda olan minik kızlarının hem de eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

HENÜZ İSİM KOYMADIK

Yeni bebeklerine henüz isim koymadıklarını da sözlerine ekleyen Gökhan Özen, "Ada Deren'de de böyle olmuştu, doğumdan sonra karar vermiştik adına. Önemli olan sağlıkla yaşaması" dedi. Çift, hafta sonu 3 yaşındaki kızları Ada Deren ve yeni bebekleriyle birlikte evlerinde olacak.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

yorumcu:

Ne gerek var giripte ne yapıcan sanki erkeğin kapıda beklemesi daha makbul bence bir kadın olarak söylüyorum

26
1
yanıtYanıtla
Bana göre:

Şhow dan başka birşey değil foto çekipte gösteriyor bide alın görün işte diye

16
3
yanıtYanıtla
.:

Şu hemşireler hastane yönetmenleri ne kadar fena yalaka ben eşimi istedim doğum anında izin vermediler demek ki zenginlik herşey yaptırıyor

13
2
yanıtYanıtla
sevil.....:

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. . NE TRAŞ YAPIYOSUNUZ YA MADEM BİZE DE DİYORSUNUZ HABERİ TIKLAMAYIN KARDEŞİMMMMMMMMMMMM

9
2
yanıtYanıtla
misafir:

Çok tatlılar ama yaa

10
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Valla nerdeyse çocuk nasıl cıktı bunu dünyaya gösteriyorsun bu büyük bir terbiyesizlik ahlaksızlık namahrama özen gösterin terbiye edin hey millet çocuğun doğması bu kadar basit mi görüyorsunuz Allah ın vetdiği canın üstünde şoow yapmayın.Allah analı babalı ve salih bir rblat olur bu dünya için sağlıkla büyür inşaallah Allah tan dilediğim budur amin.

8
1
yanıtYanıtla
bir anne daha:

Ayrica su bizene tripleri atanlar, size neyse burda isiniz ne acaba ???

7
2
yanıtYanıtla
sedef:

Benim eşim doğumuma girseydi şak diye düşer bayılırdı

9
0
yanıtYanıtla
Ribozom Mobil-IOS:

Ne görmüş ne görmüş

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sıfata bak insan diyemessin

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title