Haberler

Gökçe Bahadır Yeni Sezonda Alacağı Ücrete Zam Yaptırdı

Güncelleme:

'Ufak Tefek Cinayetler' dizisindeki performansıyla göz dolduran Gökçe Bahadır, reytinglerde birinci olan dizisinin yeni sezonunda alacağı ücrete zam yaptırdı.

Canlandırdığı Oya karakteriyle birçok ödül kazanan oyuncu, yeni sezon için sözleşmesini yeniledi. Gökçe Bahadır, yeni sezonda bölüm başına aldığı fiyatı da 60 bin TL'ye çıkardı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN SEZON FİNALİNDE KİM ÖLDÜ?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon finalinde yer yerinden oynadı. Pelin, Merve, Burcu, Arzu ve Oya'nın kavgası nefes kesti. Gecenin sonunda ise pencereden düşen ve yaşamını yitiren kişinin Edip olduğu anlaşıldı.

Gökçe Bahadır Yeni Sezonda Alacağı Ücrete Zam Yaptı

KATİLİN KİM OLDUĞU BİLİNMİYOR

Ufak Tefek Cinayetler sezon finalinin ardından yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Serhan, Oya, Merve, Mehmet, Taylan, Pelin, Arzu ve Burcu masanın etrafında buluşuyor. Herkesin keyfi yerinde gibi duruyor ama içlerinden bir kişi katil.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (28)

selim:

Gökce cok basarili. Hak ettigi parayi tabiki almasi gerekiyor. .

13
6
yanıtYanıtla
BODRUM BODRUM:

EMPERYAL BEYİN YIKAYICILAR

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o değilde pencereden düşen kadın değil miydi :)))

2
3
yanıtYanıtla
muhendıs:

edip dustu

yanıt0
yanıt0
ISRAILLI:

Zam ister istemez yollayacaksin ki akli basina gelsin

3
0
yanıtYanıtla
HARİKA:

BU KADIN OYUNCU DEĞİL SAÇMALAMAYIN

0
3
yanıtYanıtla
Büşra:

Bu dizileri izleyeceğinize kitap okuyan bi toplum olsaydik şimdi her şeyde geride olmazdik net :)

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

60 bin tl her hafta

2
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu Dizi hoşuma gidiyor

1
1
yanıtYanıtla
ALİ:

Saçma sapan aile kurumunu yerle bir etmeye yönelik bir dizi. . ilişkilerde vefasızlık, sadece kendini düşünme, aldatma, yalan, sahtekarlık yalancı arkadaşlıklar. . . . . bizde olmaması gereken ayıp karşıladığımız şeyler bu dizilerle normalleştiriliyor. . . RTÜK engelleyemese de izlemeyin izlettirmeyin

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title