Haberler

Gısele'in Şatosu Büyüledi

Güncelleme:

Mankenler dünyasının en çok kazanan ismi Gisele Bündchen, 20 milyon dolara yaptırdığı evinin kapılarını Architectural Digest dergisine açtı.

Gisele Bündchen'in eşi Tom Brady ile yaşadığı evin belki de en sevimli yerlerinden biri, mutfağı. Bündchen, mutfağın inşaası sırasında, ailesinin mutfağından esinlendiğini söylüyor. Mutfakta ahşap ve metal rengin ağırlıkta olmasını isteyen Bündchen, çocuklarıyla burada bol bol geçirdiklerini söylüyor.

AİLE MEKANI

Tom Brady, evde yumuşak renklerin kullanıldığını ve rahat koltuklar tercih ettiklerini söylüyor: "Gisele ve benim geniş ailelerimiz var. Hepimizin bir arada güzel vakit geçireceği bir alan yaratmak istedik. Bu evde çocuklarımız rahat rahat koşabilir ve ailece sabahlara kadar keyifli vakit geçirebiliriz."

FİZİĞİNİ BU SALONA BORÇLU

Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile ünlü manken Gisele Bündchen'in evlerinde en önem verdikleri köşelerden biri, spor salonları. Birçok spor merkezinden bile daha iddialı olan bu salonda ünlü çift, her gün birkaç saatlerini geçiriyor.

BUTİKTEN FARKSIZ

Ünlü manken, asla kıyafetlere çok para harcamadığını söylüyor. Her sezon kendi tarzını yansıtan birkaç parçaya yatırım yapan ve ardından eski eşyalarını bağışlayan Bündchen, kıyafete çılgınca kafa yorulmasını da anlamadığını belirtiyor.

RAHAT BİR BANYO

Gisele Bündchen, banyonun bile bir oturma odası şıklığında ve rahatlığında olmasını istemiş. Banyosunu çiçeklerle süsleyen ünlü manken, cam detaylara önem verdiğini söylüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gisele Bündchen Tom Brady Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title