Haberler

İsmail Hacıoğlu, Gazze paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine yanıt verdi

Güncelleme:

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de devam eden katliamlarına sessiz kalmayan oyuncu İsmail Hacıoğlu, sosyal medya hesabından kendisine tepki gösteren takipçilerine rest çekti. Hacıoğlu, "Kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail'e tepki göstermesi bazı takipçilerini rahatsız etti. Hacıoğlu, "Kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz." dedi.

Hacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gazze gönderilerine bazı takipçilerinin tepki gösterdiğini ifade etti.

Gazze paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine İsmail Hacıoğlu'ndan yanıt: Takipten çıkabilirsiniz

"TAKİPTEN ÇIKABİLİRSİNİZ"

Oyuncu Hacıoğlu, paylaşımında "'Bıktık, neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun?' diyen dostlarım, ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Hacıoğlu Sosyal Medya İsrail Gazze Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

Export 86:

Adam gibi adam cesur Adam

294
20
yanıtYanıtla
Ruzgar Celik:

Ben takip etmeye başladım

285
17
yanıtYanıtla
Hayko Sayko:

Allah senden çok razı olsun.olsun onlar seni çıkarsalar da sinemadan oyundan filmden asla bu duruşunu bozma.sen kazanırsın bu dünyanın ahireti de var.burda yemek içmekle olmuyor kimsin nesin kimin tarafındasın o önemli.

249
27
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Helal olsun.

229
11
yanıtYanıtla
Hayko Sayko:

sen duruşunu bozma.zulmü destekleyen her şekilde kaybetti bil.günü yarın olmayanın günü, bugün hiç değildir.aferim.bak avrupadaki insanlar dahi bunu kabul etmiyor.sen buna karşı haydi haydi karşı duracaksın.allahta senin yanında olsun hep.

199
26
yanıtYanıtla
Hayko Sayko:

Bu duruşunla bizi memnun ettin.kimseden korkma.tuvalete yapandan değil bizzat hakkın yanında olan allahtan kork .

180
14
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Aynen abi seviliyor bu kardeşimiz işine gelmeyen beğenmez zaten kimden olduğu belli olur

yanıt102
yanıt16
Kasım Ekşi:

Pandemide dışarı çıkamadık diye psikolojimiz bozuldu.Üstelik bizi bombalayan,suyumuzu elektrigimixi kesen de yoktu.Sahte medeniyet,iki yuzlu insanlık

165
7
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Karakterli insanları severim. takipteyim artık aslan parçası....

120
7
yanıtYanıtla
Hayko Sayko:

Beni beğenmeyen kişi neyimi beğenmedin.çok makul yazdım halbuki kalplere akıllara hitap edecek şekilde yazdım.sen kendini beğenmemişsin belliki çünkü kafan beynin neyi yaşarsa neyi severse sennn osunnnnnn..ilginçççççç

48
15
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title