Haberler

40 Günlük Bebekleri Olan Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar Boşanıyor

Güncelleme:

Ümit Kantarcılar'ın birkaç aydır Mutfak Sanatları Akademisi aşçısı ile görüştüğü, evliliğinin de bu yüzden bitmek üzere olduğu iddia edildi.

Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar'ın mutluluğu kısa sürdü. Geçtiğimiz yılın haziran ayında nikâh masasına oturan ve 5 Mart'ta kızları Elis Naz'ı kucaklarına alan çift, boşanma kararı aldı ve yaklaşık 10 gün önce evlerini ayırdı.

DEDİKODULARI DOĞRULADI

Gamze Topuz, ayrılık iddialarıyla ilgili sorular üzerine şöyle konuştu, "Evet, 10 gündür ayrıyız. Ama bu konular hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Ümit'e sorun. Ben çocuğumla uğraşıyorum. Zor bir hamilelikten sonra, sorunlu bir lohusa dönemim oldu. Bebeğimin 40'ı daha yeni çıktı. Zorlu bir süreçten geçiyorum. Zaten çocuğum bütün günümü alıyor, bir de bunlarla uğraşmak istemiyorum."

Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar, geçen yıl da ilişkilerini noktalamış, kısa bir süre sonra barışıp sürpriz şekilde nikâh masasına oturmuştu.

AŞÇIYLA MI BERABER

Ümit Kantarcılar'ın birkaç aydır Mutfak Sanatları Akademisi aşçısı Nafihan Gizem Aykan'la görüştüğü, evliliğinin de bu yüzden bitmek üzere olduğu iddia edildi. Sosyal medya hesaplarında Kantarcılar'ı takip eden Aykan'ın son tweet'i de 'imkansız aşk'la ilgili: "Aşkın en gerçek, en saf, en çıkarsız, en masum, en imkansız halini yaşayanlar olarak hiç de şanssız sayılmayız. Acısı bile bal demiş Gülşen Abla."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ümit Kantarcılar Gamze Topuz Magazin Haberler

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Hakkari diken üstünde! Kentte olaylar çıktı, polis amiri başından yaralandı

Hakkari diken üstünde! Kentte olaylar çıktı, polis amiri başından yaralandı

500

Yorumlar (68)

06 ankaramobilWeb@haberler.com:

Kadının kadına yaptığını kimse yapamaz Daha yeni doğum yapmış ve yaşadığı travma ile sütü kesilebilir,ilişkisi olan ya da evli olan erkek kadınlara daha cazip geliyor,ama sonuç hüsran yarın bir başka kadın için de ötekini de bırakacak.

89
20
yanıtYanıtla
Az merhamet ya hu!:

40 lı bebeği lohusa anneyi en hassas dönemlerinde başka bi kadın yüzünden ihmal eden adamdan ne beklenir ki Rabbim merhamet versin katı kalplerine elbet cıkacak bi yerden ama dünyada ama Ahirette. . .

74
8
yanıtYanıtla
ebru:

senden hiç böyle bişey beklemezdim gül gibi karını çocunu bırak git elalamin . . . . töbe ya acaba gamze aynı şeyi yapsaydı neyapardın lan madem böyle yapcan niye evlenipn te kızın hayatını karratıyon yetmmeeiş gibi bide üstüne çocuk yapıyon yazık

42
4
yanıtYanıtla
ayse gül:

şunu yapan bir kadın olsa demediğinizi bırakmazdınız ya. . tohumu temizmiş aslında falan filan, niye hakaret falan göremedim, hayır görmek istediğimden falan değil. Kimsenin özeline karışıp laf söylemek kimseye düşmez de. Bu herşeye yorum yapan kitle burda niye çok anlayışlı?

36
10
yanıtYanıtla
MERVE:

kadın sana bır bebek dunyaya getırmıs ya dunyanın en guzel duygusunu paylasmak varken baska bayanlarla vakıt gecırmeyı secıyorlar yazık duygusuz ınsanlar . . .

42
3
yanıtYanıtla
SimgemobilWeb@haberler.com:

Bu arada instagram hesabına bir bakın,Bir kadın olarak ben utandım yazılan yorumlardan..kadınlar yazmış keşke benim olsan,aşkım deli oluyorum,yok vücuduna bayılıyorum vs....hepiniz ne iğrençsiniz ya

35
2
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

yazık ya bumudur evlilik birde yeni doğan çocugun bu kadar mı doyumsuzsunuz el kızı için yuvanı yıkmaya değer mi yapmayın ya! sadık olmayı öğrenin artık:( çok pişman olucaksınız!kadın yine asil susmuşkapatmış konuyu üzüntüden. bir bayana bir bayan zarar verir ancak başına gelince anlar ama!

34
1
yanıtYanıtla
kıroğluMobil-ANDROID:

yuh yani bir kadin icin enn duygusal ve zor surec bunu yapmamaliydin esinin ve cocugunun yaninda olmaliydin yazik sana

31
0
yanıtYanıtla
Taksici CemilMobil-IOS:

Daha bi hafta önce eşim bilire katıldılar birbirlerini tuz gibi yalıyolardı

24
6
yanıtYanıtla
ademmobilWeb@haberler.com:

Kesin ak partinin işidir....

8
21
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title