Haberler

Futbol oynarken sakatlanan Hasan Can Kaya ameliyat oldu

Güncelleme:

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, futbol oynarken omzunun üzerine düşerek sakatlandı. Acil ameliyata alınan Kaya, sağlık durumuyla ilgili "Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim" açıklamasında bulundu.

"Konuşanlar" isimli programla üne kavuşan komedyen Hasan Can Kaya, yaşadığı talihsiz kazanın ardından acil bir operasyon geçirdi.

Futbol oynarken düşen Hasan Can Kaya'nın omuzunda kırıklar meydana geldi. 5 saat süren bir operasyon geçirdiği öğrenilen Kaya, birkaç gün hastanede müşahade altında tutulacak. Ünlü komedyenin 24 Nisan-1 Mayıs arasında yapacağı ve biletleri haftalar öncesinden tükenen ABD turnesi ise ileri bir tarihe ertelendi.

"BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİM"

Sağlık durumuna ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Hasan Can Kaya, "Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Futbol oynarken düşen Hasan Can Kaya ameliyat oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hasan Can Kaya Operasyon Ameliyat Futbol Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (14)

Hakan Yorulmaz:

Bir vatandaş olarak gecmisolsun ancak, gençliği ahlaksızlığa sürükleyen program yaptığı içinde kendisini kınıyorum...

111
19
yanıtYanıtla
Medeni Direkci:

Komedyen olduğuna dair şahidiniz var mı?

82
26
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Var… benim… senin müslüman olduğuna dair şahidin varmı??

yanıt19
yanıt52
HACER İlhan:

Çokta umrumuzdaydı sanki, kafayı çarpsaydı bari belki karakteri biraz düzelirdi.

75
22
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Gebersede ülkenin gençleri ahlaksiz dan ve ahlaksizliktan kurtulsa

66
26
yanıtYanıtla
Murat Çetin:

Ne oldu istediğiniz gençliği yetiştirmediniz mi .

yanıt15
yanıt35
Çınar Tunç:

Lan bir -de ekinin yazılışını bile öğrenemiyorsun. Ahlakı senden mi öğrenecek bu gençler?

yanıt1
yanıt0
Ütopik Yorumcu:

Kardeşim seversin sevmezsin herkes bir şekilde para kazanmak zorunda hepinizden çok bağış yapıyordur insanlara hayvanlara kanserli lösemili hastalara gelenleride teşvik ediyor gençlik çok düzgündü sanki de bu adam bozuyor saçmalık

35
41
yanıtYanıtla
HACER İlhan:

Bedenleri diriltip ruhları öldürüyor bunun hayrından ne çıkar

yanıt6
yanıt7
PALA BABA :

seveni mi varmış?

19
32
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title