Haberler

Ferhat Göçer, Sinan Akçıl'ın eski sevgililerini anlatınca Burcu Kıratlı mekanı terk etti

Güncelleme:

Can Tanrıyar'ın oğlunun düğününde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, Burcu Kıratlı'nın karşısında Akçıl'ın eski sevgilisi Hadise ve İzel'den bahsedince gerginlik yaşandı. Kıratlı oturduğu masayı terk ederek tepki gösterdi.

Televizyoncu Can Tanrıyar'ın oğlu Anılcan Tanrıyar dün akşam Revna Alp ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde Ferhat Göçer'in yaptığı gaf Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında soğuk rüzgarlar estirdi.

SİNAN AKÇIL'IN ESKİ SEVGİLİLERİNİ ANLATTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; Düğünde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, sözleri Akçıl'a ait olan Kızım şarkısını okudu. Şarkı sonrası Sinan Akçıl'a dönen Ferhat Göçer şöyle söyledi: "Bir gün Sinan'a gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. Bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise'ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış. O şarkı da okuduğum Kızım şarkısı"

Bunun arkasından Göçer, Akçıl'ın 'Biri Bana Gelsin' şarkısını da o zamanlar aşk yaşadığı İzel'e yazdığını söyleyince ortalık iyice gerildi.

Ferhat Göçer, Sinan Akçıl'ın eski sevgililerini anlatınca Burcu Kıratlı mekanı terk etti

BURCU MASAYI TERK ETTİ

Göçer'in açıklamalarından sonra gerilen Akçıl, "Ben şu an hayatımdaki bütün güzel şarkıları biricik karıma, eşime Burcu Kıratlı'ya söylüyorum" dedi. Ferhat Göçer'in peş peşe yaptığı gaflardan rahatsız olan Burcu Kıratlı ise oturduğu masayı terk etti. Kıratlı, Akçıl ve yakın çevresinin ikna çabalarından sonra düğün mekanına geri döndü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Kıratlı Can Tanrıyar Ferhat Göçer Sinan Akçıl Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

bitirim:

dangalak ferhat. sen önce kendini temizle.

41
4
yanıtYanıtla
RİSOTTO:

Bu kadar hanzo olunur yani

29
1
yanıtYanıtla
MERSİNLİ TAHSİN:

Sinan Akçılı kıskanmış. Eee sende o tip yok koçum.

22
2
yanıtYanıtla
FERHAT GÖÇER:

Arkadaşlar ben Ferhat. iyi ve kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. bir daha olmayacak söz, beni affedin

9
9
yanıtYanıtla
SİNAN AKÇIL:

Ferat senin yüzünden hatunu nasıl ikna etceğimi bilemedim daha da sana şarkı markı yok

yanıt10
yanıt2
...:

bu adamda her sevgilisi için sarkı yapıyordu ne romantik(!)

17
0
yanıtYanıtla
adını yaz:

EYVAH!!! Dolar fırlar şimdiiii

15
0
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Hadi Ferhat Göcer mallik yapmis, olanlari anlatmis. Ulan Sinan Akcil, sen karini bütün sarkilari sana yaziyorum diye mi kandiriyorsun? ne ahmaklar var

11
3
yanıtYanıtla
kadir:

Allah başka dert vermesin

8
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

AYYYYY!!!!!. NE KADAR ÖNEMLİ Bİ HABER BRAVO.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title