Haberler

Beyin ameliyatı olan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, son halini paylaştı

Güncelleme:

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu 77 yaşındaki Fatma Girik, beyin ameliyatının ardından Bodrum'daki evinde istirahate çekildi. Fatma Girik, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada yayılan "Öldü" iddialarına yönelik açıklama yapan ve bu haberlerin kendisini üzdüğünü dile getiren Fatma Girik, bu kez geçirdiği beyin ameliyatının ardından Bodrum'daki evinden fotoğraf paylaştı.

Fatma Girik ameliyat sonrası istirahate çekildiği evinden bir fotoğraf paylaştı. 77 yaşındaki Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Fatma Girik, geçirdiği beyin ameliyatının ardından Bodrum'daki evinde istirahate çekildi.

GİRİK, OLDUKÇA KEYİFLİ GÖRÜNÜYOR

Girik, sosyal medyada Bodrum'daki evinden son halini bir fotoğraf ile paylaştı. Uzun süredir Bodrum'daki evinde istirahatte olan Girik'in paylaşılan fotoğrafında oldukça keyifli olduğu görüldü.

Beyin ameliyatı olan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, son halini paylaştı

FATMA GİRİK KİMDİR?

12 Aralık 1942 doğumlu olan Fatma Girik, yaş olarak şu anda 78 yaşındadır. İstanbul doğumlu olan usta oyuncu, Cağaloğlu Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra ilk başrol performansını 1957 senesinde Seyfi Havaeri'nin yönetmenliğindeki Leke filminde ortaya koydu. Yeşilçam'ın efsane oyuncusunun herkes tarafından tanınmasını sağlayan ilk film ise Memduh Ün'ün yönetmenliğini yaptığı 1960 yapımı Ölüm Peşimizde filmi oldu. Fatma Girik filmleri arasında 180'den fazla film bulunuyor.

Ünlü oyuncunun en meşhur filmleri arasında da Kanlı Nigar, Garip, Kaçak, Japon İşi, Kuma, Nefret, Postacı ve Yaşam Kavgası gibi filmler yer alıyor. Oyunculuk kariyerinden sonra siyasete atılan ünlü isim, bir süre Şişli Belediye Başkanlığı görevini yaptı. Bir dönem televizyonda yaptığı "Söz Fato"da adlı program ile de oldukça konuşulan Girik, eşi de herkesin merak ettiği ünlü isimler arasında yer alıyor. Memduh Ün'ün vefatından önce Ün ile birlikte olan Girik, aslında daha önce hiç evlenmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Fatma Girik Bodrum Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

Boş külahtan para istenmişti! Ünlü markadan açıklama var

Boş külahtan para istenmişti! Ünlü markadan açıklama var

500

Yorumlar (83)

Hasan k:

Türkan saylan vardı bir aralar rabbim bir hastalık musallat etti yıllarca başörtüsüne düşmanlık etti rabbim de kafasında saç bırakmadı ve başörtüsünü taktırdı gönülsüz ama mecburi.

35
36
yanıtYanıtla
Yyse dogan:

Hela olsun guzel aciklama

yanıt10
yanıt21
?:

Başörtüsüyle ne alakası var ya. Her başörtüsü sevmeyene rabbin hastalık mı musallat ediyor. Ne kötü bir rabbin varmış senin. Şayet bunları dediğine göre müslüman değilsindir. Ülkemizle hatta çevrende bile kanser hastaları vardır, onlar da mı başörtüsünü sevmediği için oldu ?. Herşeyi dine bağlamayın artık soğutuyorsunuz insanları. Dünyada 2, 2 milyar hristiyan, 1, 1 milyon ateist ve başka dinlere sahip insanlar var, müslüman sayısı sadece 1, 6 milyar. Onlara ne olacak ?

yanıt29
yanıt19
a:

bu kadın belki düşman değildir günahını almayın

yanıt2
yanıt4
TURK:

Dünya da en zor şey yaşlılık ve hastalık. Allah yardımcıları olsun. Hey gidi gençlik her anımızın kıymetini bilmeliyiz

35
3
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Ula bu karıgi gencken ne izler ifuk haa, sıcak sıcak filmler ney var idi haa

7
27
yanıtYanıtla
türk:

dallama

yanıt15
yanıt1
s:

biraz ahireti düşün al eline tespihi buralarda gezme ihtiyar

yanıt8
yanıt8
ceto:

zamaninda LOkum gibi hatundu abiler hatirlyayalim yilanlarin öcü vardi kadir inanir tatar ramazan fatma ablamiz gardiyan rolunde idi . . . nefis bir hapisane filmi idi . . . , , , , bunlar harika filmlerdi abiler, , , fato ablamiza selam LOkum ablamiza hörmetler

10
21
yanıtYanıtla
MURO:

MALMISIN LA SEN

yanıt16
yanıt6
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title