Haberler

Fahrettin Aslan'ın mirası çocuklarının arasını açtı! Sacit Aslan, kardeşinden şikayetçi oldu

Güncelleme:

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'a imzalattırılan ve 3 çocuğunun mirastan feragat ettiği sözleşmede, Mehmet Aslan'ın usulsüzlük yaptığını ileri süren Sacit Aslan, savcılığa başvurarak payını hile ile himayesine geçirdiği gerekçesiyle kardeşinden şikayetçi oldu.

15 yıl önce hayatını kaybeden Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın mirası için başlayan kavga iki kardeşin arasını açtı.

SÖZLEŞMENİN İPTALİNİ İSTEDİLER

Sabah'ta yer alan habere göre: Aslan'ın vefatından bir ay sonra mahkeme tarafından yapılan ve 24 pay olarak belirlenen mirasın 6 payı eşi Zeynep Arzu Aslan'a, 3 payı büyük oğlu Selçuk Aslan'a, 3 payı da kızı Esin Aslan'a verilirken, 12 pay da küçük oğlu Mehmet Aslan'ın oldu.

Feragat sözleşmesini imzalayan kardeşler Sacit Aslan, Esra Aslan ve Atilla Aslan ise mirastan pay alamadı. Babalarının kendilerini kandırarak mirastan feragat sözleşmesi imzalattığını iddia eden Sacit, Esra ve Atilla Aslan, sözleşmenin iptalini istedi.

Fahrettin Aslan'ın mirası çocuklarının arasını açtı! Sacit Aslan, kardeşinden şikayetçi oldu

KARDEŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Mahkeme, Atilla Aslan'ın feragatin iptali için açtığı davanın kabulüne karar verdi. Sacit Aslan, babasını 'haksız tehdit, psikolojik cebir ve baskıyı aşan korkutmayla mirastan feragat sözleşmesi imzalatmakla' suçlarken, mirastan feragat etmesi için kendisine ödenmesi gereken 500 bin liranın da ödenmediğini belirtti.

Mirastan 'aslan payını' alan Mehmet Aslan'ın mal kaçırma gayreti ile dolandırıcılık yaptığını ileri süren Sacit Aslan yeniden savcılığa başvurdu. Sacit Aslan, Mehmet Aslan'ın, feragat sözleşmesinin iptali için açılan davada, mirasçıların el yazıları ile imzalarının olduğu kısmı sakladığını, hile ile kendisine ait payı haksız şekilde elde ettiğini iddia etti. İhbar sonrası Mehmet Aslan hakkında soruşturma başlatıldı.

Fahrettin Aslan'ın mirası çocuklarının arasını açtı! Sacit Aslan, kardeşinden şikayetçi olduSacit Aslan

ÖLÜM DÖŞEĞİNDE SÖZLEŞME İMZALATILDI

İddiaya göre Fahrettin Aslan'a ölüm döşeğinde bazı çocuklarının mirastan feragat etmesi için sözleşme imzalatıldı. Ancak Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu, 2007 tarihli raporunda, babanın noter işlemlerinin yapıldığı tarihte fiil ehliyetine haiz olmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahrettin Aslan Atilla Aslan Mehmet Aslan Sacit Aslan Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (42)

Yasir:

Haram para bu dünyada huzur vermez. Ahirette zaten hesabını nasıl ödeyecekler?

44
10
yanıtYanıtla
İzmirli1905:

Haram diyorsun da Maksim gazinosunda fuhuş yoktu elit bir yerdi ailes gazinosuydu yani karını alıp gidebilirdin

yanıt5
yanıt10
beyaz:

adam işletmiş kazanmış nereden biliyorsun haram olduğunu. . . diğer haramzadelere birşey olmuyorsa bunlara da olmaz sen kendini düşün boşver bunları

yanıt1
yanıt4
aaaabbbbbb:

kaç aile yandı kül oldu allah bılır o servette kımler gömülü allah böyle yedırtmez ınsana cocukları dunyada kendısı ahırette rahat olamaz boyle kazancların

49
5
yanıtYanıtla
Milli:

Haramdan gelmis ne olacaktiki

26
5
yanıtYanıtla
Sana mı kaldı:

Sana mı kaldı paranın haram mı helal mi olduğuna karar verme yetkisi? Allah''tan başka kimse kimin günahkar kimin günahsız olduğuna karar veremez. O gazinodan yıllarca kaç aile ekmek yedi haberin var mı? Şunu da unutma, birinin günahından haberin olur ama tövbesinden asla! Hadi şimdi kendi kazandığın paraya kendi hayatına bak!

yanıt21
yanıt13
Nuri Alco:

Sana mi kaldi sana? Kumarhanenin avukatligini yapmak. Ekmek yediler diyorsun? Cogu da bu sekil kolay para pesinde kosabilir, ama kosmuyorlar. Neden? Kötü de ondan. Hadi simdi git baska avluda öt, günahlarini düsün

yanıt6
yanıt3
NURİ ALCOYA CEVAP:

Ne kumarhanesi ya bilip bilmeden konuşma. Gazino sahibiydi bu adam yıllarca gazinocular kralıydı. Araştır da öyle yaz. Tanıdığın tüm assolistleri ve aktristleri ünlü yapan adam. Herkes kazandığından harcadığından sorumludur. Başkalarına beddua etmek kimseye yakışmaz. İnsanlar ekmek yedi şarkıcılar orkestra ekmek yedi. Aileler eğlendi yıllarca. Kime ne? Bu miras sana kalsa ret mi edeceksin?

yanıt1
yanıt5
Nuri Alcoya cevap yazana:

Ne demezsin? Yani kapali odalarda kumar, kari kiz olaylarini unuttun sanirsam? Veya o zamanlar daha dünyada degildin. Servet kaldirmasi ve ünlenmesi senin anlatmanla oldu öylemi? Git gazete arsivlerindeki haberlere bak sonra burada konus. Bilmedigin bir konuya uzman kesilme. Hele hele Avukat hic kesilme

yanıt0
yanıt0
Sivaslı:

Anne ve babalar böyle çalma çırpma ile haksız kazanç la çocuk lara mal bırakmayın hiç hayrı olmuyor

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title