Haberler

    Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven, futbolcu eşiyle boşanma kararı aldı

    Güncelleme:

    Bir zamanların çok izlenen Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile hafızalara kazınan ve 10 yıllık sevgilisi Caner Turp ile evlenen oyuncu Gizem Güven, futbolcu eşi ile 17 aylık evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını duyurdu.

    Sihirli Annem dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Gizem Güven, 2020 yılında 10 yıllık sevgilisi Caner Turp ile görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti.

    AYRILIK KARARI ALDILAR

    Gizem Güven, Siverek Belediyespor takımında forma giyen eşi Caner Turp ile ayrılık kararı aldıklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

    SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

    Güven, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Sihirli Annem Gizem Güven Caner Turp Magazin Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

    Eeee bize ne bundan niye açıklama yapıyorsunuz ki ayrıldın bittin sanki çok ünlüsünüz de basını bilgilendiriyorsunuz , sessiz sedasız ayrıl yazmanıza reklama gerek yok ki, ekranlarda göz önünde olan üst düzey biri değilsiniz ki

    46
    10
    yanıtYanıtla
    kedimi uçak çarptı:

    evlilik doğalsa anlaşamayıp boşanmak da doğal önemli olan birbirini öldürmeden zarar vermeden bunu iki medeni insan gibi çözmek hepsi bu

    47
    4
    yanıtYanıtla
    Pelin Bs:

    10 yil iliski yasayipta 2 yil evli kalamamak nasil.bir is anlamadim gitti...

    29
    4
    yanıtYanıtla
    Bayram Alptekin:

    Ayrılık düğününe bizi de çağırırlar mı dersiniz

    12
    5
    yanıtYanıtla
    uCube :

    Ne kadar saçma durum. Gösteriş yaparak evlen, herkesin gözüne sırf hava olsun diye sok. Sonra gizliliğimize saygı göstermek diye story at. Arkadaşım evlenirken de, gösterişli evlenmeseniz hiç sıkıntı yokta işte neyse. ;))

    13
    0
    yanıtYanıtla
    SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

    17 AYLIK EVLİLİK DİYOR 57 YILLIK EVLİLİKLER NASIL SÜRÜYOR SİZ BU DÜNYA DÜZENİNİ KÖTÜLÜĞE SÜRÜKLEYEN EN BÜYÜK ETKENLERDENSİNİZ AMA HAKLILIK PAYI VAR KIYAMETLER BİR YERDEN BAŞLAMALIYDI...

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Grup Turunçgiller:

    Siverek mi evlenmişlerdi

    7
    1
    yanıtYanıtla
    abdullah kadıoğlu:

    hayırlısı be güzelim

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title