Haberler

    Evlenecekleri Ortaya Çıktı

    Güncelleme:

    Bir yıldır birlikte olan Hilal Altınbilek ve Metin Hara'nın evlilik kararı aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

    Oyuncu Hilal Altınbilek, bir yıldır kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile aşk yaşıyor.

    İkilinin evlilik kararı aldığı söyleniyor.

    'ESTETİK' İDDİALARINA CEVAP

    Öte yandan sık sık estetik haberiyle gündeme gelen Hilal Altınbilek, geçtiğimiz haftalarda hakkındaki iddialara "Estetik burnum ve dişlerimde var. O kıyasladıkları 10 sene önceki halim. Yaptırdığım işlemler yüzümün tam ortasında olduğu için büyük bir fark yaratıyor" şeklinde yanıt vermişti.

    HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

    Hilal Altınbilek, 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu.

    İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5'e girdi ve fotomodel oldu.

    2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında yayımlanan Derin Sular adlı dizide yaşadı. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı.

    2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakteri canlandırdı. 2018 yılından itibaren Tims Productions yapımı Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha Yaman karakterini canlandırarak popülerliğini arttırdı.

    Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı.

    METİN HARA KİMDİR?

    14 Haziran 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Metin Hara aslen Musevi aileden gelmektedir. Annesinin adı Mirey, babasının adı Nisim'dir.

    İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra, orta ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Koleji'nde tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde aldı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğu yaptı. Mezun olmasının ardından Çapa Devlet Hastanesi'nde 1 sene stajyer fizyoterapist olarak görev yaptı.

    2000 yılından itibaren profesyonel olarak 'enerji ile tedavi' üzerine çalışmalar yaptı. Kendi geliştirdiği 'enerji' tekniklerini, düzenlediği konferansla on binlerce insana anlattı. Ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar verdi. 2007 yılında 'Dinle Neyden' adlı filmde başrol oynadı. Uluslararası Ankara Film Festivali'nde en iyi genç yetenek ödülüne layık görüldü.

    2008 yılında 'Trusthuman-İnsanagüven' projesini hayata geçiren Metin Hara, 'Başka Bir Dünya Mümkün' felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerler düzenledi.

    2014 yılında 'Aşkın İstilası' üçlemesinin 1. kitabı olan 'Yol' kitabı, 100 binin üzerinde sattı, uzun süre en çok satanlar listesinde yer aldı. Metin Hara, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

    METİN HARA ÖZEL YAŞAMI

    1982 doğumlu olan Metin Hara, 2022 yılı itibarıyla 40 yaşındadır ve bekardır.

    2017-2019 yılları arasında model Adriana Lima ile beraber oldu fakat çift evlenmeden ayrıldı. Son dönemde oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşıyor.

    Metin Hara 1.75 metre boyunda, 65 kilo ve ikizler burcudur.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Hilal Altınbilek Metin Hara İstanbul Magazin Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title