Haberler

    Sevgilisini dövdüğü gerekçesiyle yargılanan Ozan Güven, evinde kaza geçirip hastanelik oldu

    Güncelleme:

    Uzun süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapsi istenen Ozan Güven, evinde düşüp kafasını yardı. Hastanelik olan oyuncunun kafasına 6 dikişi atıldı.

    Ünlü oyuncu Ozan Güven, sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle davalık oldu. Hapsi istenen oyuncu, önceki gün evinde talihsiz bir kaza geçirdi.

    6 DİKİŞ ATILDI

    Ünlü oyuncu dün sabah Ulus'taki özel bir hastanenin acil servisine giriş yaptı. Güven, sabaha karşı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evinde düştü ve kafası yarıldı. Oyuncunun düşme sonucu kafasında açılan yarasına ise 6 dikiş atıldı. Tedavi sonrası Güven, hastaneyi yine acil kapısından terk etti.

    BAŞROL OYNADIĞI DİZİDEN AYRILDI

    Ozan Güven, yaşadığı olaylardan sonra rol aldığı "Babil" dizisinin kadrosundan da ayrılmıştı. Güven'in yerine geçecek ismin Onur Saylak olduğu açıklandı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Deniz Bulutsuz Ozan Güven Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (51)

    Deniz bozkurt:

    Bir insan kendi kendinı nasıl maf ederin örneğidir ozan yazık etti dizide gitti öfke insanı yer bitirir

    23
    3
    yanıtYanıtla
    MEHMET:

    DÖVDÜĞÜ KADININ AHI TUTMUŞTUR

    17
    2
    yanıtYanıtla
    6.FİLO:

    Kafasını yardığında kesin kafası güzeldi 10 milyondu

    16
    2
    yanıtYanıtla
    GÜMÜŞ:

    DÖVDÜĞÜ KADININ AHI TUTTU. ACIDIM MI TABİKİ DE HAYIR, ETTİĞİNİ BULUYORSUN,

    15
    3
    yanıtYanıtla
    Huu:

    Herkes ettiğini çeker belki aynaya bakmıştır

    9
    4
    yanıtYanıtla
    Büşra:

    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

    12
    1
    yanıtYanıtla
    Acı Gerçekler:

    Gündemde kalma ve Acındırma politikasına üstüne yoktur. Seni tanıyoruz OZAN GÜVEN çok çabalama artık.

    10
    3
    yanıtYanıtla
    sadece insan:

    Ne diyelim halk sevmiyo bu adamı kime sorsan bulmuş belasını der ama yine de 6 dikiş az olmuş

    5
    6
    yanıtYanıtla
    eden bulur:

    alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste

    9
    2
    yanıtYanıtla
    qorjux:

    kafa kıyak yuvarlanmıştır.

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title