Haberler

Westworld'ün Yıldızı Evan Rachel Wood, İki Kez Tecavüze Uğradığını Açıkladı

Güncelleme:

'Westworld' dizisinde 'Dolores Abernathy' karakterine hayat veren ABD'li oyuncu Evan Rachel Wood, bir dergiye verdiği röportajda iki kez tecavüze uğradığını itiraf etti.

Ünlü Hollywood aktrisi Evan Rachel Wood (29), Rolling Stone dergisinde çıkan röportajında 'fiziksel ve psikolojik olarak iki kez cinsel istismara uğradığını söyledi.

"İKİ KEZ TECAVÜZE UĞRADIM"

Dergiye konuşan Wood, "Evet, iki kez tecavüze uğradım. Birliktelik yaşadığımız sıralarda sevgilim ve ayrıca bir bar sahibi tarafından tecavüz edildim. İnsanların artık sessiz kalabileceği bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum" ifadeleriyle duygularını anlattı.


KADINLARA İLGİ DUYUYOR

Ünlü oyuncu dergiye verdiği röportajında, 4-5 yaşlarından beri kadınlara ilgi duyduğunu fark ettiğini, bu durumu da 2011 yılında açıkladığını ifade etti. Wood, kendisinin kolayca istismar edilebileceğine inandığını çünkü insanların iyi niyetini kötüye kullanmayı bildiğini söyledi.

22 YAŞINDA İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Eski kocası Jamie Bell ile olan evliliğinden 3 yaşında bir oğlu olan Wood, rock şarkıcısı Marilyn Manson ile dört yıllık bir ilişki yaşadığını açıkladı. Ünlü oyuncu 22 yaşında intihara teşebbüs ettiğini belirterek, "İntihar girişimimi tuhaf bir şekilde başıma gelen en iyi/en kötü şey olarak açıklayabiliyorum, çünkü sonuçta başarısız oldum" şeklinde konuştu.

Ünlü yıldız, zor günlerini geride bıraktı;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Evan Rachel Wood Rolling Stone Hollywood Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title