Haberler

"Ev fiyatları çok yüksek" diyen Nazan Öncel'e Cenk Eren'den olay yaratacak cevap

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Nazan Öncel'in ev fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamaya Cenk Eren'den dikkat çeken bir cevap geldi. Cenk Eren, ev fiyatlarının 13 milyon TL olmasına tepki gösteren Nazan Öncel'e, ''Sizden bir şarkı istemiştim, siz de vermiştiniz. Tabii ki sanatın fiyatı olmaz. Size ödediğim para gerçekten YUH'du" diye yanıt verdi.

Ünlü sanatçılar arasında yaşanan diyaloglar, magazin camiasında sıkı takip ediliyor. Bu kez Nazan Öncel ve Cenk Eren arasında yaşanan bir diyalog sosyal medyada çok ses getirdi.

PAHALI EV FİYATLARINDAN DERT YANDI

Pahalı ev fiyatlarından dert yanan Nazan Öncel, Instagram hesabından bir video yayınladı. Paylaştığı videoya ''1+1 daire bu sözünü ettiğim. Yuh ki ne yuh. Elitmiş, yemişim elitini. Hele kiralar; neyse sustum...'' notunu düşen ünlü sanatçı, ''Hayretler içerisindeyim doğrusu. 70 metre kare ev Taksim'de 12,7500.. 13 milyon de sen ona yuh!'' ifadelerini kullandı.

YILLAR ÖNCEKİ ANISINI HATIRLATTI

Taksim'deki satılık evlerin pahalı olmasına tepki gösteren Nazan Öncel'e meslektaşı Cenk Eren'den yanıt gecikmedi. Cenk Eren, ünlü şarkıcıya yıllar önce kendisinden satın aldığı şarkı fiyatını hatırlattı.

"NEREDEYSE 1+1 EV FİYATIYDI"

Cenk Eren, Nazan Öncel'in paylaşımına ''Çok haklısınız Nazan hanım, sizden bir şarkı istemiştim sizde vermiştiniz tabii ki sanatın fiyatı olmaz size ödediğim para gerçekten YUH'du. Nerdeyse 1+1 ev fiyatı gibiydi o yıllarda saygı ve sevgiyle her zaman çok güzel şarkılarınızla beraber olmak dileğiyle...'' yorumunda bulundu.

'Ev fiyatları çok yüksek' diyen Nazan Öncel'e Cenk Eren'den ses getirecek cevap

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nazan Öncel Cenk Eren Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (6)

Metin Yalcin:

Üretici hakkını almış, vermeseydin paşam ..

149
53
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Cenk Eren gol atmış :) Nazan Öncel bir şarkıdan aldığı parayla alsaymış vaktinde bir iki ev şimdi böyle konuşmazdı,hatta 1 1 daireyi fahiş fiyata kiraya verirdi ne güzel:):)

104
36
yanıtYanıtla
Adanalı Haşmet :

Benden alsaydın o zaman Ajdar 2 olurdun

114
15
yanıtYanıtla
sadece kadir:

ZENGİN KENDİ PARASINDAN BİRŞEY EKSİLDİĞİ ZAMAN ANLIYOR NEYİN NE OLDUĞUNU. AMA CENK İN DE DEDİĞİ GİBİ KENDİSİ UÇUK FİYATLAR İSTEYİNCE HERŞEY NORMAL.

12
0
yanıtYanıtla
librarion:

Cenk bey nasıl deniyordu '' kapak yapmış'' :)))

6
2
yanıtYanıtla
Kadir Öner:

daireyi yapan üreticide hakkını alıyor paşam, alan varki fiyat yükseliyor arz talep meselesi paşam

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title