Haberler

Esra Erol Yeni Sezon İçin ATV İle El Sıkıştı

Güncelleme:

TV8'e transfer olacağı konuşulan izdivaç programı sunucusu Esra Erol, yeni sezon için ATV ile anlaştı. Ancak taraflar henüz resmi olarak anlaşma imzalamadı.

Fox TV'de program yapan Esra Erol'un yeni yayın dönemde hangi kanalda olacağına dair Milliyet'ten Ali Eyüboğlu çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Esra Erol'un Artı Film'le olan 5 milyon dolarlık cezai şart nedeniyle mi yoksa FOX'un CEO'su Adam Theiler'ın araya girmesiyle mi bilmiyorum, ünlü sunucunun TV8'e transferi gerçekleşmedi.

İŞTE O YAZI...

Esra Erol yeni yayın döneminde hangi kanalda olacak?

Aslında Esra Erol'un yapım şirketi Artı Film'le, Artı Film'in de FOX'la anlaşması var. Ancak Erol'la Artı Film'in arasının bozuk olduğu da bir gerçek.

ŞİRKET, ESRA EROL'DAN PAY İSTEMİŞ

Erol'un Cola için yaptığı seslendirmeden kazandığı paradan yapım şirketinin pay istemesi, yapımcı Zeynep Peker'in sunucuya attığı mesajlar taraflar arasındaki ilişkiyi, dönüşü olmayan bir yola soktu.

Yeni yayın döneminde Artı Film'le, dolayısıyla da FOX'la çalışmama kararı alan Erol'un TV8'in sahibi Acun Ilıcalı ile transfer görüşmesi yaptığı daha önce medyaya yansımıştı.

TRANSFERİ ENGELLEMİŞ

Esra Erol'un Artı Film'le olan 5 milyon dolarlık cezai şart nedeniyle mi yoksa FOX'un CEO'su Adam Theiler'ın araya girmesiyle mi bilmiyorum, ünlü sunucunun TV8'e transferi gerçekleşmedi.

ATV İLE ANLAŞTI

İşte size Esra Erol cephesinden bir "son dakika" bilgisi:
Esra Erol, yeni yayın dönemi için ATV ile el sıkıştı, ama taraflar henüz sözleşme imzalamadı. Bu yazıdan sonra CEO Adam Theiler, bir kez daha devreye girip, Erol'un başka bir yapımcıyla çalışma koşuluyla FOX'ta kalmasını sağlar mı veya Artı Film buna razı olur mu ya da siyasi iklimin değişmesi ünlü sunucunun nihai kararını etkiler mi bilemem?

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ali Eyüboğlu Esra Erol Milliyet Fox Medya Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (32)

mrt:

bitir artık şöye programlari topluma karsı daha örnek olacak bir programlar yapın nedemek 50 yaşındaki falanca bey 28 yaşındaki kıza talip

27
1
yanıtYanıtla
figen güzel:

Bu proğramı kaldırın türk toplumunun örf adet ve geleneklerine sakıncalı sosyetik çöp çatanlık bence

24
2
yanıtYanıtla
SelmamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Nakorler Tayip erdoğan gibi erkek yok turkiyeyi o yola getirdi bunun hesabını vereceksiniz

11
10
yanıtYanıtla
fb34:

toplumu çok ilgilendiren bir haber yaptığınız için tebrik ederim sizi

14
3
yanıtYanıtla
yasemin arslan:

iki saatte evlilik programındaki elektirik alıp almayacağını düşünene kadar bir kitap oku öğrendiğin şey belki ileride lazım olur

14
1
yanıtYanıtla
yasemin arslan:

evlilik programları izlemek yerine 2 saatte 40 sayfa kitap okursun en azından öğrendiğin bilgi ileride faydalı olur

14
0
yanıtYanıtla
Breaking Bad:

Yaklaşık 3-4 sene kadar önce bu kadın evlilik programından aylık 90bin tl alıyordu. . . kılık kıyafet, yemek içmek vb zaten program sponsorlarından. . . şimdilerde ne kadar aldığını varın siz tahmin edin. . . sonra izleyip prim verin reyting alsınki daha çok kazansın. . . Bayanlara sesleniyorum ; içi boş size zerre bilgi-kültür katmayan bu tarz programları izlemeyin izletmeyin. . . Zamanınıza yazık. . . Hatta bu sayfada ne arıyorum ki ben. . çıktım.

13
0
yanıtYanıtla
kKARKOKUSU:

sözde evlilik proğramı gaza gelip devre mülk alma gibi bişe gerçege bakarsan türk milletinin bayıla bayıla seyrettiği program merek yokmu o

13
0
yanıtYanıtla
kKARKOKUSU:

atv sabah bitmişti bu geri zekalı para kazanacak diye dedikoducular meraklılar kanal değiştirecek hepsi bu

10
2
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIZ34:

ŞU PROGRAMLARI KALDIRIN ARTIK ULAN NE İNEK BİR MİLLETİMİZ VAR HARBİDEN

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title