Haberler

Eski Sevgilisinden Murat Boz'a "Dön" Çağrısı

Güncelleme:

Yakışıklı şarkıcının 8 yıl aşk yaşadıktan sonra geçen yaz ayrıldığı sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, Instagram'dan paylaştığı yazıyla Murat Boz'a dönmek istediğini itiraf etti.

Murat Boz'un 8 yıl aşk yaşadıktan sonra Temmuz ayında ayrıldığı sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, Instagram paylaşımıyla Murat Boz'a dönmek istediğini herkese duyurdu.

İHANETE UĞRADIĞINI DÜŞÜNDÜ

Eliz Sakuçoğlu'nun pop yıldızını unutamadığı,ortak dostları aracılığıyla duyulmuştu ancak ihanete uğradığını düşünen Sakuçoğlu'nun, adım atmamak için kendini zor tuttuğu konuşuluyordu.

Ayrıldıktan sonra adı Senem Sensilay işe aşk dedikodularına karışan Murat Boz, bu haberleri, 'İş arkadaşıyız' diyerek yalanladı. Eliz Sakuçoğlu'nun ise 8 ay içinde adı Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve futbolcu Gökhan Töre ile anıldı ancak tüm haberlere sessiz kaldı.

AŞKINI INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Dün instagram'da unutamadığı sevgilisi Murat Boz'a seslenen Sakuçoğlu, yaşadıkları 8 yılı unutamadığını, geri dönmek istediğini şu sözlerle itiraf etti:

"Gün gibi doğdun hayatıma, ışığım oldun, gitmek istediğim yol oldun. Geçmişi seninle şifalandırdım, sen geleceğim oldun, tüm hedeflerimin adını sen koydum. Sen bunlardan henüz habersizsin, ama 'o gün' geldiğinde senden aldığım güçle yarattığım bu dünyanın başkahramanı olduğunu sende anlayacaksın."

"YERİNE BAŞKASINI KOYAMIYORSUNUZ"

"Herkesin bir ruh eşi var bu dünyada... Onunla buluşmanız sancılı oluyor, hayatınıza bir önce ve sonra koyuyor, o güne dek doğru olduğunu sandıklarınızı sorguluyor sizi kendinizle yüzleştiriyor, sınırlarınızı zorluyor, sabretmeyi öğretiyor.

1 saniyede tüm gerçeklerinizi yerle bir ediyor ve tüm hayatınızı değiştiriyor. Aranızdaki o güçlü çekime ne siz ne de başkaları engel olamıyor, o bağ bir kez kuruldu mu siz isteseniz de istemeseniz de yerine başka bir şey koyamıyorsunuz. O kişiyi bulduğunuzda ne pahasına olursa olsun onun için savaşın ve hayatı onunla akışına bırakın zaman belirlesin kaderinizi."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Eliz Sakuçoğlu Instagram Murat Boz Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

WW:

YA BIRAKIN ALLAH AŞKINA TÜRK KIZLARININ DIR DIR DAN BAŞKA NEYİ VAR. . KISKANÇLIK HUZURSUZLUK TARTIŞMA KAVGA KISITLAMA. . BAŞKADA HİÇBİŞEY YOK. TEKMEYİ BASINCADA ZIRLAR DURURLAR DÖN DÖN DİYE. KIYMET BİLMEZLER.

8
25
yanıtYanıtla
Asli:

Murat ne yapsin seni yaaa ck cirkinsin seb Eliz. Murat daha iyilerine layik

9
6
yanıtYanıtla
gs:

ya bi git ya insan 8 yıl boyunca sevgili olur mu ilk yıl evlendi evlendi. evlenmedi demek ki bu işin sonu belli ama ikisi hiç yakışmıyodu o kesin

8
4
yanıtYanıtla
eylül denizmobilWeb@haberler.com:

bence çok boş yorumlar bunlar ne yaptıkları bizi ilgilendirmez

8
2
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

o adam o kadar sohretle tek bi kiza bile donup bakmamisti butun aldigi odulleri bu kadina ithaf etmisti..kadin hata etti zor bulursun boyle cok ve sadik seveni..gecmis ola

7
3
yanıtYanıtla
AHMET NS NS NS ONSOmobilWeb@haberler.com:

Laaannn mendilim nerdee. Aaalıcam lannn.

9
1
yanıtYanıtla
satürn:

yazık . . Allah ı bırakmışlar birbirlerine tapıyorlar resmen. .

7
1
yanıtYanıtla
daise:

bence bebek bekliyor :)

4
3
yanıtYanıtla
OsmanliMobil-IOS:

Kari yasli ama para var

3
4
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Omaaaz bi kere kiz cok cirkin :

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title