Haberler

Eşinin özel mesajlarını illegal yollarla ele geçiren Necati Şaşmaz'ın 12 yıl hapsi isteniyor

Güncelleme:

Boşanmak istediği eşi Nagehan Şaşmaz'ın ses kayıtlarını ve Whatsapp yazışmalarını illegal yollarla ele geçirip dava dosyasına delil olarak koymakla suçlanan Necati Şaşmaz'ın 12 yıl hapsi isteniyor.

Sözcü'de yer alan habere göre: Necati Şaşmaz ve eşi Nagehan Şaşmaz boşanma kararı aldı. Boşanma davası sürerken Necati Şaşmaz, eşine ait olan özel konuşmaları yasal olmayan yollarla ele geçirip CD halinde mahkemeye delil olarak sundu. Bunun üzerine harekete geçen Nagehan Şaşmaz'ın, 11 ayrı ses kaydı ve Whatsapp yazışmalarının 'evlilik birliği içinde kendisine haber verilmeden kayıt altına alındığını' belirterek şikayetçi oldu.

"BİLGİSAYARDAN EŞİNİN MESAJLARINI TAKİP ETTİ"

Şikayet dilekçesinde; Necati Şaşmaz'ın boşanma davasında eşinin aleyhine delil olarak kullandığı ses kayıtlarını cep telefonuna kaydettiği, Nagehan Şaşmaz'dan habersiz cep telefonunu alarak Whatsapp Web QR kodunu okutarak kendi bilgisayarından yazışmalarını takip ettiği iddia edildi. Boşanma davasına bakan Anadolu Adliyesi Aile Mahkemesi, delil olarak olarak kayıt ve yazışmalarla ilişkin bilirkişi raporu aldırdı. Ses kayıtlarının da dökümü istendi.

Eşinin özel mesajlarını illegal yollarla ele geçiren Necati Şaşmaz'ın 12 yıl hapsi isteniyor

TARAFLAR UZLAŞAMADI

Nagehan Şaşmaz'ın şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Necati Şaşmaz, verdiği ifadede kayıt ve yazışmaları eşinin bilgisi doğrultusunda aldığını söyledi. Savcılık suçların uzlaşma kapsamında olduğunu belirterek uzlaştırma müessesini devreye soktu ancak taraflar uzlaşmadı.

Eşinin özel mesajlarını illegal yollarla ele geçiren Necati Şaşmaz'ın 12 yıl hapsi isteniyor

12 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık, Necati Şaşmaz hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal etme' ve 'zincirleme şekilde haberleşmenin gizliliği ihlali' suçlarından iddianame düzenledi. Hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen Şaşmaz'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Eşinin özel mesajlarını illegal yollarla ele geçiren Necati Şaşmaz'ın 12 yıl hapsi isteniyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nagehan Şaşmaz Necati Şaşmaz Nagehan Alçı Whatsapp Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (176)

Emine:

Bukadar saçma bi sistem ve adalet olamaz aynını kadın yapsa hiçbir sorun çıkmazdı çatır çatır nafakasını alır onla bunla gezmeye devam

86
1
yanıtYanıtla
adsız:

karın yada kocan seni aldatıyor bunu mesaj ve görüntülerle sen mahkemeye sunuyorsun ama suçlusun. özel hayatın gizliliği. karı koca arasında özel hayat olmaz.

70
15
yanıtYanıtla
Leyla:

adam karısından şüphelenmiş sonuna kadar hakli eğer erkek yapsa suçlu olurdu nerde adalet kardeşim.

60
19
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ulan ne hale gelmişiz. Kar koca arasında özel hayatın gizliliği mi olur. Devir öyle bir devir olmuş ki eşinin yanlışları veya daha açık konuşmak gerekirse mahkemeye sunulmuşsa aldatma olayı var. Ve aldatılan erkeğin onuru şerefi sistem tarafından beş para edilmiş. Kadına şiddetin oransal olarak artmasının asıl sebebi galiba kadın ne halt ederse etsin haklı oluşu. Erkekte kadına sadık olduğu sürece kadınların her konuda desteklenmesi aile dediğimiz kavramı yok etmiş durumda. Rabbim yardımcımız olsun

65
11
yanıtYanıtla
Merhaba:

Bu zengin adamları anlamıyorum. Ula neden evleniyorsunuz. Her türlü güzeller peşinizde pervane zaten. İllaki evlenecekseniz çağırın bir imam helalin olur. İmza atmakta nedir. Şimdi yıllarca biriktirdigini elinden alacak. Serdar beyi görmedinizmi? Yapmayın yazık size.

35
41
yanıtYanıtla
Leyla:

Bir erkek atasözü der ki: derdin mi var karınla paylaş, sonra hem derdinle hem karınla uğraş:)))

63
6
yanıtYanıtla
Keşanlı ali:

Tamam haberleşmenin gizliliği nedir ya. Peki kocasının rızası olmayan kişilerle ve ya onu rahatsız edecek biseyler yazmak ne derece hoş. Bu kadarda ilahlaştırmayin kadınları. Kim razı olurki eşinin vatsaptan birileri ile kendisinden habersiz yazışmasini.

58
10
yanıtYanıtla
Mehmet:

Böyle bir saçmalık olmaz kadın kocasını erkekte eşini elbette takip edecek bu ne demek izinsiz takip etmiş yasal değilmiş. Yok efendim ben seni takip ediyorum diye gazete ilanı verelim. Madem öyle evlilik nikah ne anlama geliyor madem herkes kafasına göre yaşa aksa. Bi defa bu kanun bizim inancımız kültürümüze uygun değil derhal düzeltilmesi lazım. Adam evlenmiş nikah kıymış elbette her iki tarafta evliliğin dışında başıboş hareket edemez.

46
21
yanıtYanıtla
Osman uzun:

Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim

yanıt8
yanıt3
Sabır:

Takip edecek kadar güvenmediğin birisiyle evleniyorsan o senin bileceğin iş. Kanun karşısında herkes eşittir ve ayrı bir bireydir. Senin örfün adetin ne diyor bilemem ama böyle saçma fikirlerle ancak kafanı değiştirirsin, kanunu falan değil.

yanıt4
yanıt14
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title