Haberler

Eşinin ani ölümüyle yıkılan Özgü Namal, iki çocuğuna babalarının vefat ettiğini söyleyemedi

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün uzun yıllardır birlikte olduğu eşi Serdar Oral'ı kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, iki çocuğuna babalarının öldüğünü söyleyemedi.

Serdar Oral, Beykoz'daki Abdülvehhab Evvab Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi. Büyük acı yaşayan Özgü Namal, koronavirüs salgını nedeniyle az kişinin katıldığı cenazeye, iki çocuğu dolayısıyla katılamadı. Özgü Namal, mezarlığa "Biricik eşim ve babamız" yazılı bir çiçek gönderdi.

KENDİNİ EVE KAPATTI

Uçankuş'ta yer alan habere göre: 41 yaşındaki Namal, 5 yaşındaki Nefes ve 3 yaşındaki Elem Su'ya babalarının hayatını kaybettiğini açıklayamadı. Zor günler geçiren oyuncu kendisini eve kapattı.

Eşinin ani ölümüyle yıkılan Özgü Namal, iki çocuğuna babalarının vefat ettiğini söyleyemedi

ÖLÜMÜ KOMŞULARINI DA ÜZDÜ

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümü, akrabalarını olduğu kadar yaşadığı mahalledeki komşularını da üzmüştü. Muhtar Halil Demir, Oral'ın çok yardımsever olduğunu söyleyerek, "Mahallede birçok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı yardım edilecek birileri var mı diye" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Oral Özgü Namal Beykoz Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (43)

IHTIYAR:

Sana uygun tas gibi adamlar var loo, mesela ben hahhaa

4
64
yanıtYanıtla
CCC:

Ulan Ne biçim adamsın. Taşla senin başını ezmek lazım

yanıt20
yanıt1
Alemdağ:

bu sözleri klavyede değil gerçekte söylede ne kadar taş olduğunu görelim zibidi

yanıt23
yanıt0
:

terbiyesiz bir aile reissiz kaldı senin zihniyetine bak

yanıt18
yanıt0
Kemal:

Daha genç bir şey olmaz.Bir zenginle evlenir hayata devam.

2
40
yanıtYanıtla
evlilik:

senin zihniyetine göre evlilik ve aile kurumu ne kadar basit Bu kadın çocuğu olunca tüm flim tekliflerini reddetti Bir köye yerleşti sağlık temiz havada çocuk büyüttü aile bağlarıda güçlüydü Senin gibileri var ya oksijen israfı ne aile bilirsiniz ne evlilik kurumu

yanıt14
yanıt0
Erdem:

İyiler az yaşarmış allah rahmet eylesin

37
3
yanıtYanıtla
TiT:

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun, Geride kalanlara Allah sabır versin.

27
2
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Çok zor çok. Allah Özgü Hanım''ı evlatlarına bağışlasın. Dayanma gücü versin.

28
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Allah sabır versin.Çocuklar içinde cok uzüldüm küçücükler daha.Allah kimseye böyle acı yasatmasın.

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title