Haberler

Eşini Aldatan Ünlü İş Adamı, Genç Sevgilisinden Çocuk Yapmış

Güncelleme:

Sosyete camiası ünlü iş adamı Ergin Tanca'nın modacı eşi Canan Yaka'yı aldattığı ve bu ilişkiden de bir çocuk sahibi olduğu haberiyle çalkalanıyor.

58 yaşındaki ünlü iş adamı Tanca Ayakkabıları'nın sahibi Ergin Tanca'nın modacı eşi Canan Yaka'yı aldattığı, hatta bu ilişkiden bir de çocuğu olduğu yönündeki iddiamagazin gündemine bomba gibi düştü.

Sabah Gazetesi Günaydın ekinde yer alan Bülent Cankurt imzalı haber şöyle:

"Bundan 8-10 yıl önce hayatımıza 'azgın teke sendromu' diye bir tanım girmişti. Yaşı ilerleyen ve orta yaş krizinin çözümünü evinin dışında arayan erkekler için kullanılan bu tanım, bir dönem resmen ortalıkta kol gezmişti!

Öğrendim ki; bu tanım yıllar sonra Tanca Ayakkabıları'nın sahibi Ergin Tanca'da hayat bulmuş! Evet; ünlü modacı Canan Yaka'nın eşi Ergin Bey de, bu sendroma yakalanmış!


ALDATTI, YETMEDİ BİR DE ÇOCUK YAPTI

58 yaşındaki Ergin Bey, 1993 yılında nikah masasına oturduğu, kendisinden 9 yaş büyük eşi Canan Hanım'ı aldatmış. Üstelik bu yasak ilişkisinden bir de çocuğu olmuş! Evet, yanlış okumadınız... Ergin Bey'in, adını öğrenemediğim, 40'lı yaşlarda olduğu söylenen sevgilisinden bir kızı olmuş.

CANAN HANIM ÖĞRENDİ, SESSİZ KALDI

Karda yürüyüp izini belli etmeyen Ergin Bey, bu yasak ilişkisini aylarca saklamayı başarmış. Ancak kızı 3 aylık olduğunda, Canan Hanım'ın bir arkadaşı sayesinde bütün foyası ortaya çıkmış! İşin daha da ilginci ise eşinin bu yasak ilişkisini ve bir kızı olduğunu mayıs ayında öğrenen ve o dönem ortalığı ayağa kaldıran Canan Hanım'ın, sonrasında sessiz kalması!


SÖZLÜ ANLAŞMA YAPTILAR

Sosyetede konuşulanlara göre, evliliğinin devam etmesini isteyen Canan Hanım, Ergin Bey ile bu konuyu bir daha açmayacaklarına dair sözlü bir anlaşma yapmış!

Ergin Bey'in kızının annesi ile ilişkisi devam ediyor mu bilmem ama kendisi sık sık kızını görmeye gidiyormuş."



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Cankurt Sabah Gazetesi Canan Yaka Magazin Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title