Haberler

Eşi ve eşinin eski sevgilisiyle birlikte tatile çıkan Can Bonomo ilk kez konuştu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, oyuncu eşi Öykü Karayel'le çıktıkları tatil, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Eşi, eşinin eski sevgilisi Bartu Küçükçağlayan ve onun eşiyle beraber tatil yapan Can Bonomo sessizliğini bozarak, "Bartu benim çok yakın ve samimi bir arkadaşım. Öykü de eşim ve en sevdiğim insan. 2020 yılındayız" dedi.

Öykü Karayel- Can Bonomo ve Bartu Küçükçağlayan-Merve Özgüle çiftlerinin birlikte tatil yapması magazin gündeminin en çok konuşulan olaylarından olmuştu. Can Bonomo, gazetecilerin gündeme bomba gibi düşen tatille ilgili sorusunu yanıtladı.

"BARTU BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM"

Muhabirin, "Birlikte tatil yapmanız çok eleştiri aldı, ne söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt veren Can Bonomo şunları söyledi:

"Bir şey söylemeye gerek yok. Bartu benim çok yakın ve samimi bir arkadaşım. Öykü de eşim ve en sevdiğim insan. 2020 yılındayız. Sonra kadına şiddet diye kadın cinayetleri diye ağlıyoruz, böyle şeyler yapıyorsunuz televizyonlarda diye. Yapmayalım o yüzden..."

Eşi ve eşinin eski sevgilisiyle tatile çıkan Can Bonomo sessizliğini bozdu

Eşi ve eşinin eski sevgilisiyle birlikte tatile çıkan Can Bonomo ilk kez konuştuÖykü Karayel ve Bartu Küçükçağlayan bir dönem aşk yaşamıştı...

Eşi ve eşinin eski sevgilisiyle tatile çıkan Can Bonomo sessizliğini bozdu

Eşi ve eşinin eski sevgilisiyle tatile çıkan Can Bonomo sessizliğini bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bartu Küçükçağlayan Öykü Karayel Can Bonomo Haberler

500

Yorumlar (126)

Çengel Hüseyin:

Ben de geleydim o zaman abi madem yıl 2020

239
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

2020 yılındayız leğen gibi geniş olun diyor"eurovision da bilmem kaçıncı olan çok ünlü sanatçı gevşeği"

41
5
yanıtYanıtla
Hanifi oztas:

Layıklığın hayasız meyveleri

42
3
yanıtYanıtla
CABBAR:

LAİKLİK İLE NE ALAKASI VAR. GENELLEME YAPIP KAVRAM KARGAŞASI YARATIYORSUN. ŞAHSIN KAREKTERİ İLE İLGİLİ. KİŞİLİK MESELESİ

yanıt1
yanıt0
Bb:

Layıklikla bunun ne alakası var be at kafali

yanıt0
yanıt0
XxYy:

Ne alaka

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Bunlar çok geniş insanlar birde bunlarda namus kavramı yok. eğer namus kavramı olsaydı eşinin eski sevgilisiyle bir araya gelmezdi elinden bir kaza çıkmasın diye, ama hep söylüyorum bunlar bir oyun, bunların amacı toplumu tamamen başkalaştırmak, şöyle örneklendirirsek bundan 15 -20 yıl önce bize normal gelmeyen şeyler günümüzde normalleşmiş hatta dahada azıtmış durumdayız.

39
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bunlar sistemin bize dayattığı zavallılar para şan şöhret için benliğini satan Allahsızlar

32
8
yanıtYanıtla
Zukzuk:

Herkezin kazandigi kendine, yapacagida kendinedir, Sen kendini inancli saniyorsa. Millete yafta yapistirmadan inandigin kitabin ayeerini oku once. Kulu yargilamak kula degil yaradana aittir. Birakin bu cahil cuhela edebiyatini, allahsizmis... allah once sizin gibileri islah etsin bu memlekette..

yanıt4
yanıt9
özkan:

2020 yılındayız ama erkek olanın fıtratı değişmez ama seninki şüphede

30
8
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title