Haberler

Erol Evgin, Sanat Yılını Büyükçekmece'de Kutladı

Güncelleme:

Türk Pop Müziğinin usta sesi Erol Evgin, 44'üncü sanat yıl dönümünü Büyükçekmece'de sanatseverlerle birlikte kutladı.

Türk Pop Müziğinin usta sesi Erol Evgin, 44'üncü sanat yıl dönümünü Büyükçekmece'de sanatseverlerle birlikte kutladı. Büyükçekmece Çocuk Korosu ile coşkulu bir şekilde kutlanan 44'üncü sanat yıldönümünde Erol Evgin, "Oturduğum yerde çok duygusal anlar yaşadım. Kaç tane mendil ıslattım bilemem. Bu kadar duygusal olacağını hiç tahmin etmemiştim" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi, Türk Pop Müziği'nin usta sesi Erol Evgin'in 44'üncü sanat yıl dönümünü sanatseverlerle birlikte kutladı. Coşkulu bir şekilde kutlanan programda Evgin'i; Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, yakınları ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Program, Erol Evgin'in 44'üncü yılını geride bıraktığı sanat hayatını anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. Çocuklarından; torunlarına, yakın arkadaşlarından; çalışma arkadaşlarına kadar herkes tanıdıkları Erol Evgin'i anlattı. Daha sonra Erol Evgin'in yorumuyla Çiğdem Talu ve Melih Kibar yönetmenliğinde Büyükçekmece Çocuk Korosu sahnede yerini aldı. Büyükleri aratmayacak performansıyla izleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Büyükçekmece Çocuk Korosu, "Bir Tanem Söyle Canım", "Hisseli Harikalar Kumpanyası", "Şen Sazı Sazın Bülbülleri"

isimli Erol Evgin'in birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.

"BANA GÖRE BAŞKAN AKGÜN, GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR"

"Hayatımın en duygusal, en heyecanlı günlerinden birini yaşatıyorum" diyen Türk Pop Müziği'nin ustası Erol Evgin, "Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, müzisyen arkadaşlarım, halkım ve 90 tane sevgili yavrumuzla birlikte muhteşem bir gece yaşıyorum.

Oturduğum yerde çok duygusal anlar yaşadım. Kaç tane mendil ıslattım bilemem. Bu kadar duygusal olacağını hiç tahmin etmemiştim. Koro, çocukluğuma götürdü. Çocuklukta o ilkokulda, ortaokulda konser izleriz, sahneye çıkarız ya onun heyecanını ömür boyu unutamayız. Belki binlerce konser verdim ama ilkokulda ya da ortaokulda çıktığım, şarkı söylediğim günlerin tadını ve heyecanı ömür boyu unutamadım. Bana göre Başkan Akgün, geleceğe yatırım yapıyor. Bu çocuklar hayatta unutmaz bu anları" diye konuştu.

BAŞKAN AKGÜN: "ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAKTIR"

Sanatın önemine değinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Önemli olan bu dünyada yaşamak değildir. Önemli olan bu dünyada göçtükten sonra hoş bir seda bırakmaktır, önemli olan anılmaktır. O sevgiyi Erol Evgin, Çiğdem Talu ve

Melih Kibar hak ediyor. Esas olan bizi biz yapan, atamızı, bilim adamımızı, sanatçımızı, bu ülkeye ve dünyaya nefesiyle aklıyla beyniyle dünya görüşüyle bilimiyle sanatıyla yön verilerek unutulmasıdır. İşte bizde bunun için varız ve buradayız" dedi.

Konuşmaların ardından Erol Evgin, Büyükçekmece Oda Orkestrası'nın eşliğinde Büyükçekmeceli çocukların seslendirdiği şarkılara yorumuyla eşlik etti. Şarkılarını seslendiren Evgin için, sahneye dev bir pasta getirildi. Pastayı Başkan Akgün ve yakın dostlarıyla birlikte kesen Erol Evgin, bu durum karşısında çok heyecanlandığını söyledi.

Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Büyükçekmecelilerle bir arada olacağının müjdesini de verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Büyükçekmece Çiğdem Talu Hasan Akgün Erol Evgin Magazin Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti?
Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title