Haberler

Erol Büyükburç'un Tek Kızına Bıraktığı Mirası İçin Keşif Yapılacak

Güncelleme:

2015 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Erol Büyükburç'un diğer kızlarının itirazı üzerine tek kızına bıraktığı mirasının maddi değerlerinin tespiti için keşif yapılacak.

İki yıl önce vefat eden ve tüm mirasını kızı Evren Büyükburç'a bıraktığı ortaya çıkan Erol Büyükburç'un miras davası sürüyor. Mahkekme, Erol Büyükburç'a ait taşınmazların maddi değerlerinin tespiti için keşif yapılmasına karar verdi.

KALP KRİZİNDEN YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

'Yerli Elvis' olarak bir döneme damga vuran Türk popunun öncü isimlerinden Erol Büyükburç, son eşi Alman Ute Esser'den 2014'te boşandıktan sonra tek başına yaşamaya başladığı Beşiktaş'taki evinde 12 Mart 2015'te kalp krizinden ölmüştü.

Evren Büyükburç

TÜM MİRASINI EVREN BÜYÜKBURÇ'A BIRAKMIŞ

Sanatçının anneleri ayrı olan Evren Büyükburç Erol, Jeyan Büyükburç ve Özlem (Büyükburç) Kaya adlı müzisyen kızları yasal mirasçı olarak belirlenmiş ancak sanatçının vasiyetinde tüm servetini kızı Evren Büyükburç'a bıraktığı ortaya çıkmıştı. Mirastan mahrum kalan Jeyan Büyükburç ve Özlem Kaya vasiyetnameye itiraz etmişti.

Jeyan Büyükburç

MİRAS KEŞFİ YAPILACAK

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen tenkis davasında, Erol Büyükburç'a ait Beşiktaş, Zekeriyaköy ve Etiler gibi lüks semtlerdeki taşınmazların maddi değerlerinin tespiti için keşif yapılmasına karar verildi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jeyan Büyükburç Erol Büyükburç Özlem Kaya Beşiktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (4)

Ebru Seker:

O nasil bir baba ki, evlat ayrimi yapmis. Empati yapmak gerekirse, von cirkin bir durum. Tek evladinin gelecegini kurtarmak, digerlerini yok saymak. Cok buyuk kul hakkina girmis.

1
5
yanıtYanıtla
Kul hakkıymış.:

Ne alakası var kardeşim evlat ayrımı yapmakla, Sağlığında belki bir kez olsun kapısını çalmadılar adamın. o da hakettiğini düşündüğü kızına bıraktı. Adamın malı üstünde çocukların tasarruf hakkımı var ki kul hakkına girsin.

yanıt4
yanıt0
Adınızı Yazın:

bırakmasın canım nolacak yani

0
1
yanıtYanıtla
Kadir:

Adam bir ara ben Erol buyukburcum diye cildiriyordu, ne oldu. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title