Haberler

    Erol Bulut ticarete atıldı! O şimdi küçük esnaf...

    Güncelleme:

    Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de teknik direktör olarak sezon sonunu göremeyen Erol Bulut sektör değiştirdi.

    Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de teknik direktör olarak sezon sonunu göremeyen Erol Bulut sektör değiştirdi.

    Bulut, Fenerbahçe'de yardımcılığını yapan Volkan Demirel'le birlikte Acarkent'te kasap dükkanı açtı. "Bir Kasap" ismiyle hizmet veren dükkanın restoran bölümü yok.

    Ancak et tutkunlarının her türlü ihtiyacını karşılayacak ürünler mevcut. Özellikle Amerikan usulü "T'bone steak"ler hazırlayan dükkanın şimdiden hatırı sayılır bir müşteri kitlesi oluşmuş durumda...

    Covid korkuttu Alaçatı'ya indiler

    Mercan Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Alpsel Mercan ve eşi Sedef Mercan, İstanbul'daki koronavirüs vakalarının hızla artmasıyla birlikte Alaçatı'ya gitti. İşlerini oradan online sürdürmeye karar veren Alpsel Mercan, Alaçatı'daki evlerinde daha izole olacakları için bu kararı almış. Normalde yaz aylarını Alaçatı'da geçiren Mercan çifti, bu yıl planladıklarından daha erken gitmiş oldu.

    Patrondan eğitim seferberliği

    1912 yılından beri hizmet veren Develi, geleneksel lezzetlerini yeni nesil mekancılık anlayışıyla sunma konusunda çok başarılı.

    Pandemi dönemini kendilerini yenilemek için değerlendiren patron Nuri Develi, şimdi de çalışanları için eğitim seferberliği başlattı. Her ay çalışanlarını bir kez İstanbul'un çeşitli restoranlarına yemeğe gönderen Develi, çalışanların farklı mekanların hizmet kalitesi ve menüsü hakkında bilgi sahibi olmasını istiyor.

    Ekip, aynı zamanda uzmanlardan etkili iletişim, beden dili, servis yönetimi gibi eğitimler de alıyor. Ekibin bir bölümü geçtiğimiz günlerde Nusret'e yemeğe gitti. O anları "Çalışma arkadaşlarıma açık çek, gidin, gezin, görün demiştim" diye paylaşan Nuri Develi'ye kocaman bir alkış...

    Tasarımları Dubai yolcusu

    Tasarımcı Pınar Kerimoğlu'nun tasarımları Dubai yolcusu. 2 yıl önce kurduğu "Lady Estrella"yı Dubai'ye taşımaya hazırlanan Kerimoğlu oldukça heyecanlı. 2 yılda markasıyla dikkat çeken genç tasarımcının Arap Emirlikleri, İran, Mısır, Bakü ve Lübnan'da çok müşterisi var. Bunun üzerine Dubai'den teklif alan ve geçtiğimiz günlerde imzayı atan Pınar Kerimoğlu, bayram sonrası Dubai mağazasını açmayı planlıyor.

    Arkadaşları için 10 çift ayakkabı aldı!

    Ayakkabı tutkusuyla tanınan cemiyet hayatının ünlü isimlerimden Gülay Kamaz, CNR EXPO'da gerçekleşen, dünyanın en gözde markalarının katıldığı Uluslararası Ayakkabı ve Moda Fuarı'nın ilk ziyaretçilerinden biri oldu. Pandemi döneminde özellikle ayak rahatlığına çok önem veren Kamaz, fuarda yer alan Eternal ve Rollbab ayakkabı markasından kendine 5 çift satın aldı. Kamaz, arkadaşlarını da unutmadı. Onlar için de rahatlığıyla iddialı olan markanın katlanabilir babetlerinden 10 çift aldı!

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Fenerbahçe Erol Bulut İstanbul Dubai Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    Bakmadan Geçme

    Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title