Haberler

Erkenci Kuş'un yapımcısı dizinin neden final yaptığını açıkladı: Tatil onların da hakkı

Güncelleme:

Başrollerinde Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan ve Berat Yenilmez'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi 51. bölüm ile final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin yapımcısı Erkenci Kuş'un neden final yaptığını açıklayarak, "Erkenci kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onların da hakkıdır." dedi.

Star TV'de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisi 51. son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Erkenci Kuş'un yapımcısı dizinin neden final yaptığını açıkladı: Tatil onlarında hakkı

"TATİL ONLARINDA HAKKIDIR"

Erkenci Kuş dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Erkenci Kuşun 51. bölümde final yapacağı haberi doğrudur. Kanalla yapılan anlaşma 52 bölüm olup, 52 bölüm Kurban Bayramı'na denk geldiği için kanalımız Star TV ile konuşup 51. bölüm final olmasına karar verilmiştir. Erkenci kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onlarında hakkıdır." ifadelerini kullandı.

Erkenci Kuş'un yapımcısı dizinin neden final yaptığını açıkladı: Tatil onlarında hakkıFaruk Turgut

Erkenci Kuş'un yapımcısı dizinin neden final yaptığını açıkladı: Tatil onlarında hakkı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Faruk Turgut Star Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (54)

optımannn:

Bıktık sizin gibi iğrenç dizilerden. artık gidin bu ülkeden bir bitin ya. . ailecek evde akşam tv seyretmekten açmaktan tiksindik

17
11
yanıtYanıtla
46:

televizyonculuk tarihinin ennn saçma dizisi. . .

18
3
yanıtYanıtla
bg:

demet ozdemirin butun filmleri sacma

yanıt2
yanıt1
Güz:

Konusu olmayan , hiç bir yere gitmeyen bir dizi.

20
1
yanıtYanıtla
Murat k:

Yahu iyi ki bitti. Her starı açtığımda bu diziyi görüyordum. Başka bir dizi yok mu diyordum

16
4
yanıtYanıtla
nzn:

şimdi de tekrarlarını verirler:)

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazınss:

oyuncularin simarikligi yuzunden izleyici kaybettik reyting dustu demiyorda

16
1
yanıtYanıtla
Melik:

Çok şükür kurtulduk

16
1
yanıtYanıtla
Cik cik:

Erkenci kuş gerçkten çok güzel bir diziydi keşke biraz daha kalsaydı hayatımda gördüğüm en güzel dizi ve gerçekçi sahneleri ile komedi karışımı sanat akan bir dizi

5
10
yanıtYanıtla
46:

ciiiiiiiik cik cik cik cik. salaksın.

yanıt1
yanıt1
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title