Haberler

Erkan Kolçak Köstendil'in eşi Cansu Tosun, cesur pozlarıyla yürek hoplattı

Güncelleme:

Çukur'un efsane oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil'in kendisi gibi oyuncu eşi Cansu Tosun, cesur pozlarıyla yürek hoplattı.

Çukur'un yıldız oyuncusu ve sevilen karakteri Erkan Kolçak Köstendil'in eşi Cansu Tosun, fotoğrafçı Eylül Ezik'in objektifinin karşısına geçti.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Familya dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil geçtiğimiz yıl dünya evine girmişti. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Cansu Tosun, cesur pozlarla sessizliğini bozdu.

Erkan Kolçak Köstendil'in eşi Cansu Tosun, cesur pozlarıyla yürek hoplattı

İLK KEZ BU KADAR CESURDU

Çok özel pozlar verdi. İlk kez bu kadar cesurdu. Cansu Tosun sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına "Beni en iyi yansıtan kombinleri oluşturduk. Ortaya müthiş kareler çıktı" yazdı.

Erkan Kolçak Köstendil'in eşi Cansu Tosun, cesur pozlarıyla yürek hoplattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun Eylül Çukur Haberler

500

Yorumlar (28)

Gül çiçek:

Hangi dizi oyuncusu düzgünki ya alkoliktir ya uyturucu kullanır ya çokça zina eder eş sevgili değiştirir ya açıksaçık giyer ya çok kavgaya karışır küfreder hakaret eder vs yüzde kaçı düzgün haramlar tatlı geliyorsa Allah helalerinide tatırmaz ünlülerin çoğu haram para kazanıp zengin oluyor ve milletde bunlara bakıp alkışlayıp daha fazla para harampara kazanmalarına hatda ödül almalarına vesile oluyorlar. madenciye askere polise doktora öğretmene hocayaya imama vs bu kadar değerde verilmiyor ödülde kolay kolay almazlar Allah katında değersiz meslekler insanlar tarafında daha çok değer görülüyor ünlulerin ahiretleri çok zor geçecek açıkça zevkle günah işledikleri gibi birçok insanada bunu gösterip teşfik ediyorlar ne izlediğinize dikkat edin harama bskan gözler zamanla buna alışır ve haram olmadığını sanır ama ahiretde harama gözler ağlayacakmış oyuzden dizilerden yarışma proğrlamlarından uzak durun hangisi düzgün 10da 1 anca dinimizi imanimizi bozmaktan baska ahlaksizligi edepsizligi normalestirmekten baska yaptiklari hayirli birsey yok

16
0
yanıtYanıtla
komplocu:

bu kadar uzun mesajı nasıl yazdın torpillimisin. bizeda 250 karakterlik hak veriyolar.

yanıt10
yanıt0
aa:

tamamda yakısıyornu. neden guzel seylerle gundeme gelmıyorsunuz. neden bır yerlerınızı açmak zorundasınız. bundan nasıl bır haz duyuyorsunuz.

13
0
yanıtYanıtla
Ytr:

Sorsan ne is yapiyosun diye. Sanat derler haram paraya

10
0
yanıtYanıtla
asu ay:

size ne

yanıt1
yanıt0
Ankara:

İkiside bir birinden itici

8
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Yazık, ahlaksızlığı cesaret diye sunuyorsunuz.

7
0
yanıtYanıtla
Sevgi:

Hiç Hoşuma gitmedi sende gözümden düştün keşke hep küçük hanımefendi kalsaydın.

6
0
yanıtYanıtla
eda:

artık günümüzde ahlaksızlığın adı cesurluk oldu

6
0
yanıtYanıtla
haha:

bu adam harbi cirkinn

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title