Haberler

Erdoğan, Semih Kaplanoğlu'nun Elini Sıkmayan Meltem Cumbul'u Eleştirdi: Nezaket Fukarası

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Buğday" filminin galasında Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Meltem Cumbul'a yüklendi.

Oyuncu Meltem Cumbul'un, Uluslararası Adana Film Festivali'nin ödül töreninde elini sıkmadığı yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun yeni filmi 'Buğday'ın galası önceki akşam Beştepe'de gerçekleşti.

ERDOĞAN, MELTEM CUMBUL'A YÜKLENDİ

Galada Kaplanoğlu'nun annesinin elini öpen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, isim vermeden Uluslararası Adana Film Festivali'n Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Meltem Cumbul'a yüklendi.


"HADDİNİ BİLMEYEN NEZAKET FUKARASI ŞAHISLAR

Filmi izledikten sonra bir konuşma yapan Erdoğan şunları kaydetti: "Ehli hünerin kadrini bilmekte büyük bir hünerdir. 'Buğday' filminin de Sayın Kaplanoğlu'nun 'Bal' filminde olduğu gibi yurt içinde ve yurt dışında hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Elbette zaman zaman haddini bilmeyen, kaliteyi hazmedemeyen, nezaket fukarası şahıslar da çıkabiliyor. Bunlara verilecek en güzel cevap sevgiyi korumak, işini en güzel, en kaliteli şekilde yapmaya devam etmektir."


SAHNEYE DAVET EDİLDİ

Galaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım da katıldı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından, Semih Kaplanoğlu ve eşi sahneye davet edilerek hediye takdim edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Semih Kaplanoğlu Meltem Cumbul Beştepe Magazin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dengeler 4. bölüm ne zaman? Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Bedelli askerliğe zam mı geliyor? Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 3 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! TEFE-TÜFE ORANI NİSAN 2024 | TÜİK Nisan ayı enflasyon oranı arttı mı? TEFE-TÜFE oranı belli oldu mu? Ülkü Hilal Çiftçi kimdir? Ülkü Hilal Çiftçi kaç yaşında, nereli? İnci Taneleri Ayça kimdir? CUMA HUTBESİ 3 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! Turkiye İsrail ile ticaretini durdurdu mu? Türkiye, İsrail ile olan ticareti neden durdurdu? 3 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 3 Mayıs Cuma İstanbul cuma namaz saati! Cem Garipoğlu gerçekten öldü mü? Fotoğraflardaki dublör mü? Münevver Karabulut'un babası ne söyledi? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 3 MAYIS | İstanbul baraj doluluk oranı nedir? Baraj doluluk oranı %80'i geçti! Yağmur Taktaş'ın mezarı mı açılacak? Yağmur Taktaş neden öldü, ne oldu? YEŞİM ELENİYOR MU? Gelinim Mutfakta yarışmacısı Yeşim elenecek mi? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 3 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? AKARYAKIT FİYTLARINA ZAM! Benzine ve motorine zam var mı? 3 Mayıs Motorin, Benzin fiyatları ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title