Haberler

Emre Altuğ'un Askerlik Görüntüleri Ortaya Çıktı

Askerliğini Yapmadığı İddia Edilen Pop Sanatçısı Emre Altuğ'un Askerlik Görüntüleri ve Fotoğrafları Ortaya Çıktı. Görüntülerde Altuğ'un Askerliğine Çok Sayıda Ünlü, Asker ve Basın Mensubunun Şahit Olduğu Görülüyor.

Askerliğini yapmadığı iddia edilen Pop Sanatçısı Emre Altuğ'un askerlik görüntüleri ve fotoğrafları ortaya çıktı. Görüntülerde Altuğ'un askerliğine çok sayıda ünlü, asker ve basın mensubunun şahit olduğu görülüyor.

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki 2. Er Eğitim Tabur Komutanlığı'nda çekilen görüntülerde askeri kamuflajla görülen Altuğ'un, tiyatrocu "Rambo" lakaplı Ferhat Yılmaz, zamanın TGRT Spor Spikeri Cüneyt Şen, İHA Zonguldak Büro Müdürü Mefail Akçetepe ve Türkiye Gazetesi Muhabiri Hasan Özaydın ile aynı taburda askerliğini yaptığı görülüyor. Emre Altuğ 7 sene önce bedelli askerlik yaparken çekilen görüntülerde, Altuğ ve taburundaki 250 asker törenle yemin ediyor. 28 Nisan 2000 tarihinde İHA muhabiri tarafından

çekilen görüntülerde, Altuğ'u yemin töreninde oyuncu arkadaşı Didem Uzel'in de yalnız bırakmadığı görülüyor.

Ayrıca, görüntülerde törenden bir süre önce Hakkari Çukurca Üzümlü Jandarma Karakolu'nda şehit olan Onbaşı Zekeriya Gözyuman'ın hikayesi bir grup asker tarafından canlandırılıyor. Canlandırmada gözyaşlarına hakim olamayan Zonguldak Garnizon Komutanı Tuğgeneral Abdulkadir Eryılmaz'ın yanı sıra yine zamanın Devrek 2. Er Eğitim Tabur Komutanı Yüzbaşı İsmail Sağıroğlu, Devrek Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve geçtiğimiz dönem CHP Milletvekili olan Nadir Saraç da Aktuğ'un askerliğine şahitlik ediyor.

(SD-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

title