Haberler

Emina Jahovic-Sadettin Saran çifti barışmayı Ege sularında kutladı

Emina Jahovic ile Sadettin Saran, önceki gün soluğu Yunanistan'da aldı. İkili, günlük kirası 46 bin lira olan tekneyle Ege sularında barışmayı kutladı.

7 aylık aşklarına Şubat'ta nokta koyan ikili, geçen ay sessiz sedasız barışmıştı. Gözde çift, önceki gün de soluğu Yunanistan'ın Leros Adası'nda aldı. Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile iş insanı Sadettin Saran, barışmayı mavi turda kutladı.

Emina Jahovic-Sadettin Saran çifti barışmayı Ege sularında kutladı

İÇERİSİNDE YOK YOK

6 kabinli 43 metrelik gulette dostlarıyla keyif çatan ikilinin mavi turu, ayrı ayrı yaptıkları paylaşımlarla ifşa oldu. Bu arada barışma tatili için hiçbir masraftan kaçınmayan Saran'ın haftalık 50 bin euro'ya (321 bin lira) kiraladığı gulette yok yok. Sekiz personelin hizmet verdiği ve yedi yıldızlı otel konforu sunan teknede jakuzi ile koşu bandı da mevcut.

Emina Jahovic-Sadettin Saran çifti barışmayı Ege sularında kutladı

Emina Jahovic-Sadettin Saran çifti barışmayı Ege sularında kutladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadettin Saran Emina Jahovic Yunanistan Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500

Yorumlar (14)

reyis:

abi gençlerle takılsana bu kadına mı kaldın falloş oldu

5
7
yanıtYanıtla
ESENTÜRK:

olsun böyle hatunum olsun

yanıt1
yanıt3
Can:

Zengin zupe

7
0
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

BAZI ÜNLÜLER BOŞANDIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA NASIL BİRİSİNİ SEVİYORLAR VEYA TANIYORLAR HEMEN TATİLE GİDİYORLAR. . . . FORMULA 1 ARAÇLARINDAN HIZLILAR. . . . .

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAZIK GÜNAH

6
0
yanıtYanıtla
Esatir:

Güngörmüş insanın hali de başka oluyor caanım. Paraya doymuş , kadına doymuş. Biri demiş ki o kadar paran var daha genç, kızoglan kızlarla olabilirsin demiş. Adam parasını isteyeni değil kendisini isteyeni yanına alıyor. Görmemiş zenginler gibi daha daha genci de var dolanıp durmuyor.

2
2
yanıtYanıtla
sel sel:

millet aç be kardeşim

3
0
yanıtYanıtla
yazık be abiii:

sadettin abi o kadar parann varr kız oğlan kız varkennn sana neler gelir hem paran var

3
0
yanıtYanıtla
cahil:

cahilce bir yorum. ayıp

yanıt5
yanıt1
cenk:

işi biliyorsun sadettin

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title