Haberler

Emina Jahovic'in Sadettin Saran ile barışma şartı herkesi şaşırttı!

Güncelleme:

Emina Jahovic, Sadettin Saran ile yaşadığı çalkantılı aşk ile magazin gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Sırp basınının iddiasına göre Emina Jahovic, kendisinden 18 yaş büyük Sadettin Saran'ın barışma teklifini çocuklarıyla yeniden bir araya gelmemesi şartıyla kabul etti.

Tanıştıklarından itibaren inişli çıkışlı bir aşk yaşayan, Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, ve iş insanı Sadettin Saran tekrar barıştı. Barışmanın ayrıntıları ise biraz şaşırtıcı. Saran'ın Emina Jahovic'e şiddet uyguladığını ve Jahovic'in Saran'dan hamile olduğunu yazan Sırp basını, yeni bir iddia ortaya attı.

Emina Jahovic'in Sadettin Saran ile barışma şartı herkesi şaşırttı!

"ÇOCUKLARIMLA GÖRÜŞME"

Emina Jahovic'in memleketi Sırbistan'daki Kurir gazetesi, barışma şartını da önceki gün manşetine taşıdı. Kurir isimli medya organın iddiasına göre kendisinden 18 yaş büyük Saran'ın barışma teklifini çocuklarıyla yeniden bir araya gelmemesi şartıyla kabul etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadettin Saran Mustafa Sandal Emina Jahovic Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

Gurbetci:

Bir Annenin basinda bu tür haberler ile yer almasi hic hos degil . Annelik kutsaldir ve kutsal olan görevi kutsal bir sekilde yasatmaktir. Bir Annenin Ask haberleri ile basinda yer almasini dogru bulmuyorum . Bu tür haberlere destek vermeyelim derim . . . . .

25
2
yanıtYanıtla
Yarcan:

Sdttn srn dikkat ettimde hep yeni boşanmış ünlü kadınların peşinde.Tam leşçi.Zayıf zamanlarında faydalanıyor.

8
0
yanıtYanıtla
lol:

cok guldurdun beni yahu! Lesci nedir yahu~!

yanıt2
yanıt3
Adamın canına minnet:

Mustinin çocuklarına bakmak için çok hevesliydi sanki. Kılçıksız balık.

6
0
yanıtYanıtla
dr:

yakin da tekmeyi yer para cok onun icin bir sey olmiyor fakir olsa ømur boyu kendine zor gelir

4
0
yanıtYanıtla
ŞŞŞŞİİİ:

SADETTİN SARAN SEN NASIL YARATIKSIN BE UTANMADAN BİRDE KAMERA KARŞI''SINA ÇIKIP HAYIRLI OLSUN DİYON SIKIYSA EVLEN HADİ O ZAMAN BİZ SANA HAYIRLI OLSUN DERİZ SARAN AMCA

3
1
yanıtYanıtla
vurucu:

ulan bu adam seni ne yapsın anca yapar yapar bırakır başka bir şey bekleme

3
1
yanıtYanıtla
M.Y:

Birinde para, diğerinde erkeğe çok gerekli bir şey var bir nevi alışveriş her şey ortalıkta geziyor . .

1
0
yanıtYanıtla
18 yaş mı varmış:

Herhalde emina kendisini evlatlık alsın istiyor

1
0
yanıtYanıtla
Vatandasin biri:

Yalanın Kuyruklusu Emina nin Kuyruk Acısı Tren Kaçtı Emina Uğurlar Olsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title